Actualitate

Daniel Suciu, despre proiectul acordării voucherelor de vacanță în sectorul privat

”Proiectul meu și al colegilor mei de acordare a voucherelor de vacanță din 2022 și pentru angajații din sectorul privat s-a dezbătut azi în Comisia Economică din Senat”, spune deputatul PSD.

El a precizat: ”Deși beneficiile sunt mai mult decât evidente, Ministerul Finanțelor (PNL) s-a opus, Ministerul Economiei (USR) a susținut proiectul meu, iar UDMR s-a abținut. Votul a fost până la urmă 5 pentru, 5 împotrivă și o abținere. Sper totuși ca în plen să fie alt rezultat iar, dacă nu, for decizional este Camera Deputaților unde voi face tot ce pot să treacă!”.

https://www.facebook.com/SuciuVD/posts/1868966736600322

4 comentarii

  • Dute cu vaca.Tu nu intelegi ca tara nu are bani?Ca banii pe care ii capeti sunt luati imprumut?Cum sa aiba tara bani cand a fost condusa de chelneri,care a trimis ministrii fosti ciocanari de vagoane din Beclean si lipitori de afise din Sangeorz?Astia din privat nu biruie sa produca cat haliti voi,crezi ca au vreme de vacante?

  • E usor sa dai ce nu-i al tau si mai ales ceea ce au produs altii; sa fii un parazit ajuns sa dispuna de munca altora, ceea ce a definit intotdeauna bolsevismul. Sa fii atat de iresponsabil incat sa promiti ceea ce nu ai. Iti promit si eu ca ti-o dau pe Maria Sarapova: ma votezi?

    • Și Rares Bogdan a promis in campanie ca desfiinteaza pensiile speciale in prima saptamana de mandat, tu l-ai votat iar el NU s-a tinut de cuvant.

    • Da, eu l-am votat pe Basescu la vremea lui si pe Rares Bogdan si ma felicit pentru asta. Mai mult, sunt incantat ca nu mi-am pierdut uzul ratiunii sa fi votat vreodata spurcaciunea comunistoida numita psd.!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.