Actualitate

Daniel Suciu, întâlniri în SUA cu oficiali americani de rang înalt

La împlinirea a 25 de ani de la semnarea parteneriatului strategic dintre România şi SUA, o delegație a Parlamentului României, din care a făcut parte și deputatul PSD Daniel Suciu, a făcut o vizită peste ocean.

”Am avut o săptămână plină de întâlniri cu oficiali americani de rang înalt în cadrul parteneriatului strategic dintre România și SUA. La Capitoliu, Pentagon, FBI, Departamentul de Stat, Departamentul pentru Comerț, US Digital Services, Ambasada României, Apple, Atlantic Council, CEPA, am vorbit despre rolul României în NATO și Europa în actualul context atât de complicat. M-am bucurat să fiu parte a delegației României la toate aceste întâlniri, mai ales că vizita noastră a coincis cu adoptarea unei rezoluții importante în Congresul American despre parteneriatul dintre cele două țări”, spune deputatul Daniel Suciu.

Etichete

3 comentarii

  • Valabil și pentru tine dani, ce i-am zis și la ivan, amicul tău. V-ați dus de pomană, n-avem noi nici o haznă, că v-ați dus, dar de plătit tot noi am plătit, Ce făceai tu amu-s 25 de ani? umblai la școala generală, unde erai și acum, dacă nu te trecea Radu pe listă și nu-i zicea lui Dragnea să te ia la purtat de geantă, că asta da, știai foarte bine, că tot Radu te-a învățat. În rest cu slogane, instituții, parteneriate, las-o baltă. Cât timp ,,prietenii” noștri ne țin la rând la vize, ca boii la poarta nouă, mulțam de ea prietenie. Iară, numa zâc.

    • La rusu de la restaurant parc cine a carat?
      Raducu…
      Cara de rupea

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS