Actualitate Recomandări

Daniel Suciu: Nu știam ce ne lipsește ca să fim fericiți: să ne apucăm de golf!

(VIDEO) ”Nu știam ce ne lipsește ca să fim fericiți! Încovoiați de prețuri, facturi și pandemie, soluția a venit de la însuși președintele… golful! Să ne apucăm de golf! Avem o vorbă-n Ardeal care se potrivește de minune: baroane, e un pic de bai cu dumneata! Hai cu schiul, că de golf până și lelea Floarea e sătulă!”, spune deputatul PSD Daniel Suciu.

El afirmă că sporturile românilor sunt ”luptele greco-romane cu kilowattul, aruncarea cu prăjina peste prețuri, aruncarea cu ciocanul peste rate și dublu ori 100 mc de gaz”.

”Domnule președinte, cu Cîțu ne-am lămurit că are o mare problemă cu echipa câștigătoare și cu țara în general, dar dumneata așteptând iarna și schiul chiar n-ai altceva mai bun de făcut? Nu mergem la golf, dar așa tare te-am vrea dus de acolo de la Cotroceni”, mai spune parlamentarul bistrițean într-un clip video.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf ”Paul Tomiţă”: ”Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”.

https://www.facebook.com/SuciuVD/videos/894881424788668/

8 comentarii

 • Măi copii ai durerii, în economia de piață prețurile le fac cererea și oferta, nu statul cripto comunist al lui Dragnea, Ponta, Năstase, sub tutela lui Ilici.
  Cât despre golf, de ce să nu sperăm că și România va avea , în timp și în mod cinstit, o clasă care să și-l permită ?
  E voie, tovarăși ?!

 • … Dar nu anunta prietenul si colegul tau Raducu mai acu vreo cateva luni ca face sectie de golf la judet? Ca sunt cereri, auzi… Asta dupa ce a taiat cu onor toate salariile de la cultura, biblioteca etc, pe motiv ca nu sunt bani. Atunci nu ai spus nimic.

 • Lasă Dănuțule, dragă!
  Terenul de golf o să fie făcut acolo la „Locurele” sau în apropierea Parvei, apoi o să-ți iasă și ție ceva chilipir transportând competitorii cu telecabina pe care o ai în vedere sau ai avut-o în plan înainte de alegeri.

 • Să nu-ți uiți vorba Dănuțule!
  Anticipând refacerea useleului sub conducerea președintelui Iohannis, CJ sub conducerea președintelui Răducu a înființat deja secția de golf la Clubul care funcționează pe banii contribuabililor din județ și a prevăzut și cheltuielile aferente în bugetul pe 2021.
  Acuma ce să înțelegem noi decât că „PSD și PNL, aceeași mizerie”
  „Hai cu schiul, că de golf până și lelea Floarea e sătulă!”
  https://timponline.ro/cj-infiinteaza-sectii-de-fotbal-volei-si-golf-la-gloria-2018-clubul-preia-echipa-din-liga-a-iii-a/

 • Motto:
  „N-ai nevoie de foarte multe ca să fii fericit,
  E de-ajuns o mână de prieteni în asfințit,
  N-ai nevoie de foarte multe ca să fii fericit,
  E de-ajuns un cântec, de-ajuns și puțin infinit”.
  (Dinu Olărașu- N-ai nevoie de foarte multe)

  Președintele Klaus Iohannis este total rupt de realitate, când vorbeste despre jocul de golf ca despre un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare. Dimpotrivă , în România golful este un sport cu adevărat exclusivist. De altfel în toată lumea, golful este socotit cel mai scump sport, incluzând taxele pentru învățarea jocului de golf, dar și la cât se ridică costurile echipamentelor sau ale unui abonament. Ora de golf costă de la 30 la cîteva sute de lei. De asemenea , un set de crose costă în jur de 1500 de lei. O singură partidă poate varia între 500 și 2000 de lei. Un abonament poate să ajungă și 2000 de lei.
  Si asta nu e totul. În România, sunt doar câteva terenuri de golf, din care numai două la standarde internationale, cel de la Alba Iulia și cel de la Pianu de jos. Terenul de la Breaza sau de la Clubul Diplomatic din Capitală sunt de dimensiuni mai mici.
  Totusi, Daniel Suciu, acest neica-nimeni care a fost Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în guvernul Viorica Dăncilă ar face mai bine să tacă. Fiindcă nu l-a dus capul s-a consultat cu chelnerul Răducu, seful lui de partid si au stabilit împreună să aloce fonduri prin CNI pentru a construi încă o sală polivalentă în localitatea componentă Unirea, în conditiile în care orasul Bistrita mai are o sală polivalentă situată în apropierea parcului. Din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița. Asa că mai usor cu pianul pe scări.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS