Actualitate Recomandări

Daniel Suciu: Solidaritate înseamnă solidaritate pentru toți și e momentul să o facem. Acum!

”Am 40 de ani. Neîmpliniți. Și până la pensie încă vreo 25. Nu mi-am dorit niciodată tratament special și discuțiile ineficiente și sterile despre pensiile speciale trebuie oprite, mai ales în acest context! Solidaritate înseamnă solidaritate pentru toți și e momentul să o facem! Fără jumătăți de măsură! Pentru a elimina orice risc juridic, să le impozităm drastic și trebuie să o facem noi, în Parlament! Acum!”, spune deputatul PSD Daniel Suciu.

https://www.facebook.com/SuciuVD/posts/1522035111293488

Daniel Suciu, voluntar:

https://www.facebook.com/dani.suciu.503/posts/10157714626586117
https://www.facebook.com/SuciuVD/posts/1522984574531875

7 comentarii

 • Te-ai dat pe brazdă alesule.Ai donat salariul la spital, vrei sa repari ce ai făcut cu pensiile astea umflate.Sa ramai tot așa și după ce trece pandemia și să nu te mai imbuiecesti, sa fii cu urechea la durerea poporului.

 • Daniele, si un rinichi daca iti donezi pt Romania tot nu mai ai cum sa-ti speli imaginea politica. Niciodata in viata ta sa nu crezi ca opinia publica va uita de regimul Dragnea pe care l-ai sustinut. Niciodata sa nu-ti cauzi scuze pt ce ai facut atunci! Nici nu indrazni!
  Disperata populatia iesea in strada in toate orasele simtind miros de dictatura si tu ramaneai fidel regimului.
  Nu mai spune nimic ca numa ne enervezi!
  Probabil crezi ca timpul va dilua din vina ta…
  te anunt ca ma voi lupta cu toata puterea ca noile generatii sa tina minte ce ai facut!

  • Mâna dreaptă a penalului Dragnea. L-a păzit de răzmerițe în partid în calitatea de șef al grupului PSD de la CD. Dacă era un alt pesedist, mai puțin slugă și mai mult pe voturi, Dragnea putea fi schimbat din poziția de președinte al CD înainte să intre în închisoare. Dar, locotenentul lui Răducu a fost sculă credincioasă. Drept răsplată a primit pușculița de la MDRAP și, în momentul de culme al imposturii guvernului Vasilica a fost minimalizat ca interimar la justiție. Uite-i mânca-i-ar mama cum munceau ei la programul de guvernare și spitalele regionale! Uite-i cum mai puteau de grija pușcăriașilor. N-avea țara alte griji și nevoi. Amnistie, grațiere și ciordelos!
   https://timponline.ro/social-democratii-bistriteni-mitingul-apararea-democratiei-statului-drept-foto/

 • Măria ta, onorate domnule deputat și stimate membru pesede , îmi permit să vă amintesc (nu că ați fi uitat, doamne ferește, nu îmi îngădui) – guvernați de 4 ani și aveți o majoritate zdrobitoare (de interes de partid național).
  Ce v-a oprit să legiferați până acuma, în sensul impozitării cu oricât a pensiilor ”speciale” ?
  Dv. dimpotrivă, ați instituit noi pensii speciale prin codul administrativ .
  Cât credeți că merge ulciorul la apă ?
  Noi vă respectăm inteligența, v-o apreciem și o invidiem, dar vă rugăm frumos pe Dv. – nu ne insultați (nu ni ciudă că ne ”furați” , dar să nu ne insultați).

 • Eu îi transmit d-nei Tabără și consilierilor locali psd, Alde, udmr, că dacă se plictisesc câteva ore pe lună să asculte problemele și nevoile ridicate de cons PNL în favoarea oamenilor, pot să plece acasă. Alții lucrează o lună de zile pt un salariu cât indemnizația de cons. Nu vă e rușine??? A-ți uitat că sunteți acolo puși de oameni, să i reprezentați și să le apărați interesele??? Sunteți marionetele lui Crețu și Neculae și noi cetățenii vă plătim pt asta! Doamna Tabără, dacă tot vă plictisesc atât problemele oamenilor, stați doamna acasă, oricum nu sunteți reprezentantul cetățenilor, oricum încasați acești bani degeaba. Nu vă e rușine???. Vă doare în cot de oameni și de acest oraș pe care a-ți pus stăpânire, dar cât de curând va veni ziua în care veți cerșii la porți voturile noastre și noi vom fi foarte „plictisiți” de minciunile voastre.

 • Suciule, poti sa tai acum o mie de pensii speciale dupa ce v-ati imbuibat pe spatele acestui popor. Tu, Dragnea, Dancila, Ponta si tot PSD-ul vostru de kkt. Nu uita cine erai inainte de a ajunge in parlament si cine esti acum. Sau crezi ca esti, dare de fapt tot nimic esti.

 • Va votez/va votam daca anulați prin lege toate pensiile care nu sunt bazate pe contributivitate, indiferent cum se numesc: de serviciu, speciale, indemnizatii…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS