Actualitate Recomandări

Un nou lot de echipamente de protecție, preluat de la Aeroportul Otopeni de pompierii militari

(FOTO-VIDEO) Pompierii militari bistrițeni au preluat de pe Aeroportul Internațional ”Henri Coandă” din Otopeni un nou lot de echipamente de protecţie individuală necesare echipelor de intervenţie.

”În plus față de cele distribuite ieri, 1.560 combinezoane de protecție vor fi distribuite în cel mai scurt timp, atât la nivelul ISU Bistrița-Năsăud cât şi celorlalte instituţii implicate în gestionarea cazurilor de coronavirus”, a anunțat ISU BN.

https://www.facebook.com/isubistrita/posts/2663040237251495

Un al doilea transport cu 45 de tone de echipament medical a ajuns, sâmbătă, din Seul (Coreea de Sud) pe Aeroportul Otopeni. Echipamentele, constând în alte 100.000 de combinezoane de protecţie, au fost achiziţionate de statul român prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de Covid-19 în ţara noastră. Un prim transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale, inclusiv 100.000 de combinezoane de protecţie, din Coreea de Sud, a sosit, joi, pe Aeroportul ”Henri Coandă”.

https://www.facebook.com/mapn.ro/videos/157190308824457

VEZI ȘI:

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS