Economie

Datacor va investi 1 milion de euro într-o nouă hală de producție în Parcul Industrial

Compania Datacor a început anul acesta să producă tablouri electrice în Parcul Industrial Bistriţa Sud şi pregăteşte o investiţie de peste 1 milion de euro pentru a-şi con­strui a treia hală, pentru producţie, logistică şi birouri.

Divizia Green Energy a înregistrat o creştere peste aşteptări, ajungând în 2023 să reprezinte cel puţin 50% din cifra de afaceri totală, ceea ce a determinat şi investiţia pentru producţie de tablouri electrice.

”Avem aproape 10 MW instalaţi şi vom mai adăuga încă cel puţin 8 MW până la finalul acestui an. (…) Adresăm cu precădere clienţii busi­ness, mergem în special către clienţii din zona clădirilor comerciale sau industriale”, a declarat Bogdan Bilegan, CEO şi acţionar al Datacor, în emisiunea ZF Investiţi în România!

Datacor produce la Bistriţa şi subansamble de fibră optică, după o investiţie de 1,3 milioane de euro susţinută şi din fonduri europene. Acum, pentru a treia hală din parcul industrial Bistriţa Sud compania speră să atragă din nou fonduri nereambursabile.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS