Economie

Directorul Rombat, Alin Ioaneș, în Top 20 cei mai dinamici CEO din Europa

Managerul companiei Rombat Bistrița, Alin Ioaneș, a fost nominalizat în Top 20 cei mai dinamici CEO din Europa.

”Ne mândrim să fim reprezentați de Alin Ioaneș, CEO Rombat. O dovadă a recunoașterii activității sale este nominalizarea în Top 20 cei mai dinamici CEO din Europa.

Cu abilități remarcabile de lider, Alin demonstrează în fiecare zi orientarea spre oameni, sprijină evoluția echipei și susține atingerea succesului în business cu ajutorul partenerilor.

Se implică activ în promovarea misiunii noastre atât în România, cât și în afara granițelor ei și pune accentul pe dezvoltarea continuă a angajaților, motivarea echipei, calitatea superioară a produselor și identifică oportunități de dezvoltare ale brandului, pentru a răspunde cerințelor unei piețe în continuă schimbare.

Descoperă mai multe pe https://loom.ly/CZppUYA”, transmite compania Rombat.

11 comentarii

  • Vorbeste ca la carte omu. Stie meserie! (…) Aviz celor care se cred mai importanți decat sunt.

   2
   6
  • Felicitări 🥂 👍 pentru nominalizarea dlui.Al. Ioaneș în Top- 20 cei mai dinamici CEO – din Europa !!!
   Felicitări echipei sale din compania Bistrița!

   4
   1
 • Bravo! 👏 e ceva super fain pt imaginea Bistriței. Congrats!

  De Top! .f.tehnic, coerent, inovativ, proiect parc foto-voltaic la Bistrița? Digitalizare, educație , profesioniștii, Simone Tempestini, business, internațional și colaborare între școli și companiile private , un interviu
  Culminând cu
  motto :
  „sub fiecare mașină produsa in România, bate o inimă 🧡Rombat”
  De revăzut pe: Profit News – Alin Ioaneș și Andrei Nistor

  https://youtube.com/watch?v=DNUI0sxx7CM&feature=shared

  4
  4
 • Oare ceilalti directori care au inceput si apoi au continuat drumul lung si greu al asimilarii poductiei de acumulatori in conditiile dificile ale socialismului multilateral dezvoltat , alaturi de colegii din cercetare (cel putin 2 doctori ingineri!) de ce nu au fost inclusi niciodata in asemenea topuri ? Stia toata zona industriala de ei si erau deosebit de apreciati. Din respect pentru d-l Ioanes nu le spun numele. Astept sa le spuna dansul si sa recunoasca pe ce fundamente a continuat dezvoltarea afacerii.

  10
  1
  • Ai auzit cum vobeste? Vocabular de carte, de director, de ce vrei tu. I al pe cel dinaintea lui si vezi ce prostalau e… cand deschide gura si vorbeste… Un incult care nu a fost in stare sa vorbeasca niciodata romaneste dar care, vezi doamne… stie sa vb engleza:)

   3
   4
 • Asadar credeti stimata d-na ca cei despre care am adus vorba nu au facut management ? Va confirm ca au facut si inca cum , numai ca pe atunci si putin dupa anii 90 nu se numea asa. Scuze. Am asteptat pozitia d-lui CEO despre dezvoltarea unitatii si despre predecesori , daca a invatat (mult sau putin) si ce a invatat de la ei. Pacat ca nu doreste sa spuna nimic. Inginerii Chis , Repede , Antonescu , Csapo nu-i spun oare nimic ? Inca o data scuze pentru intelegerea mea (probabil) mai deficitara. Ii doresc tot binele din lume si sa ajunga in top 10.

  10
  • Când un Elev merituos, și deștept, de școală /liceu, ia Premiul Întâi I 1🥇 , al cui este meritul ? Al elevului ?
   Sau al profesorilor sau/
   și al părinților?
   Numa-ntreb’

  • Este corect ce punctați dvs.

   Însă, aici/acum nu era momentul lor!
   Poate ,Locul-dlor. ar fi mai potrivit sa fie incluși într-o ” rubrica” din website! ca toate numele menționate de dvs ar trebui scrise, cu realizări reale și mulțumiri 👏 in rubrica firmei, de pe website:” ISTORIC”.§misiune.etc
   Plus anii intre care și care au lucrat .(mai e o problemă: daca unii sunt menționați iar alți ingineri nu, iese iar cu supărare.este totuși , o perioada de peste patruzeci ani!)
   ––Istoric:
   -1980> 1998> 2004 Rombat cu -Gabriela Szabo- înițiază campania „Rezistența campionilor”. -1998:Modernizarea atelierului de formare și a liniei de finalizare…
   -1980: „Întreprinderea de Acumulatoare Bistrița,” proprietate de stat. rombat.ro(/ro/companie/istoric/

   5
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS