Actualitate

Dealer care vindea droguri sau le oferea gratuit unora, arestat

Un dealer care vindea sau oferea gratuit droguri unor consumatori a fost arestat pentru 30 de zile urmarea unei acțiuni a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud cu sprijinul I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, recidivist fiind, după ce a fost prins în flagrant având în autoturism aproximativ 200 de grame de substanțe psihoactive (2-MMC) pe care voia să le vândă.

”Din actele de urmărire penală a rezultat că, în perioada ianuarie – noiembrie 2023, în mod repetat (10 acte materiale) și în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, ar fi achiziționat, deținut, comercializat și oferit cu titlu gratuit substanțe psihoactive unor consumatori din județul Bistrița-Năsăud.


De asemenea, la data de 10 noiembrie 2023, bărbatul ar fi condus autoturismul, pe străzi din municipiul Bistrița, în condițiile în care anterior, îi fusese anulat dreptul de a conduce autovehicule.

La data de 11 noiembrie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea fără drept a oricăror operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive și conducere fără permis”, se arată într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS