Actualitate

Peste 5000 de lei amendă pentru localuri din centru și petrecăreți zgomotoși din Viișoara

Două localuri de pe pietonalul Liviu Rebreanu care au dat muzica prea tare în noaptea de vineri spre sâmbătă au fost amendate de polițiștii locali cu câte 1200 de lei fiecare pentru tulburarea liniștii publice, informează instituția pe Facebook.

În seara zilei de sâmbătă, gazdele unei petreceri de la Viișoara, blocurile sociale, au fost amendate și ele cu 3200 de lei. Astfel, sancțiunile aplicate în acest weekend se ridică la suma de 5.600 lei.

Poliția Locală Bistrița reamintește celor deranjați de gălăgie, folosirea aparaturii audio-video cu intensitate maximă, atât în apartamente, în curtea blocului sau în interiorul localurilor din vecinătate, că legea le apără dreptul la liniște.

Amenzile pentru cei care o încalcă pornesc de la 200 de lei şi ajung până la 1.500 de lei.

“Două localuri de pe pietonalul Liviu Rebreanu au fost sancționate de colegii noștri în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru folosirea aparatelor muzicale la intensitate mare, fapt ce a dus la tulburarea liniștii locatarilor din zonă. S-au aplicat sancțiuni în sumă de 2.400 lei. Sâmbăta chef mare în Viișoara la blocurile sociale. Au fost sesizați colegii cu atribuții pe linie de ordine publică ce au oprit petrecerea și au aplicat 4 sancțiuni în sumă totală de 3.200 lei. Sancțiunile aplicate gălăgioșilor din acest weekend se ridică la suma de 5.600 lei”, a transmis Poliția Locală.

Etichete

2 comentarii

  • Care sunt localurile de pe strada Liviu Rebreanu care dau muzica la maxim ?
    Dacă poliția locală nu precizează numele acestora se deduce că toate localele de acolo abuzează cu zgomotul .

    5
    1
    • Păi scena ampladată de primărie în centru vechi unde se fac toate parangeliile nu depăşeşte ca nivel de zgomot toate crâşmele de pe strada Liviu Rebreanu la un loc. Primăria de ce nu se amentează pe sine ?!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS