Actualitate

Delegație din Provincia Hunan, la Bistrița

O delegație din Provincia Hunan (Republica Populară Chineză), înfrățită cu județul Bistrița-Năsăud din anul 2016, se află în vizită oficială la Bistrița.

”Am primit vizita unei foarte importante delegații din Provincia parteneră Hunan, una dintre cele mai dezvoltate regiuni din RP Chineză, cu 125 de companii din primele 500 din lume. Are o suprafață de 210.800 kmp și o populație de 67 milioane de locuitori. De la semnarea Parteneriatului de cooperare între județul Bistrița-Năsăud și Provincia Hunan în 2016, au avut loc misiuni economice între oameni de afaceri din cele două regiuni și schimburi culturale în domeniul artelor plastice. Din delegația chineză fac parte și artiști care vor evolua mâine la Festivalul Internațional “Regele Brazilor” de la Prundu Bârgăului. Bun venit în județul Bistrița-Năsăud, un județ prieten pentru locuitorii Provinciei Hunan!”, a menționat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

5 comentarii

    • Te înfrățești și ai bani de la buget….Moka…că beneficii eu nu am nimic doar că le dau impozite…moka

  • Dupa vizitele recente in Serbia, Coreea de Sud si Republica Moldova, Radu Moldovan se pregateste de o excursie in China. La toate deplasarile astea, omul rezolva doua lucruri: toaca aiurea o gramada de bani publici si se relaxeaza. El e intr-o vacanta continua de nu are timp nici sa-si cumpere o tinuta ca lumea din banii imprumutati de la nevasta-sa. Uitati-va cum stau hainele pe el, de zici ca-i scos cu totul din masina de spalat . Aratati-mi un chinez fara cravata, exista niste coduri vestimentare masculine(dress code-uri) de care nu te poti disocia.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS