Actualitate

S-a deschis Expo Bistrița – Toamna Aurie. Ce puteți găsi pe pietonal (FOTO)

În centrul Bistriței, pe pietonalul Liviu Rebreanu și în cortul de evenimente din Piața Centrală, s-a deschis Expo Bistrița – Toamna Aurie. Timp de cinci zile, 40 de expozanţi îşi prezintă oferta de produse.

  

”Este a 28-a ediție a Expo Bistrița, numită generic Toamna Aurie. La expoziția cu vânzare găsiți îmbrăcăminte, încălțăminte, produse naturiste, bijuterii, flori, plante ornamentale, produse tradiționale. Ar putea fi ultima noastră manifestare de acest gen în cort pentru că se blochează accesul, mulți oameni sunt nemulțumiți. Dar niciodată să nu spui niciodată. Pe cei care i-am auzit personal am încercat să-i împac spunându-le că vor găsi aici produse bune și ieftine”, a spus președintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, Vasile Bar.

”Expo Bistrița și-a făcut un nume, iar expozanților le place aici. E în tradiția orașelor europene de a organiza târguri în zonele centrale pentru că altfel riscă să se transforme în muzee. Sigur, nu este cazul la Bistrița, unde avem un pietonal foarte bine populat cu terase, dar în general lumea are tendința să migreze spre malluri. Așa se întâmplă la Cluj și nu numai. Noi nu dorim acest lucru, vrem să fie populat centrul orașului, să fie plin de oameni care își cumpără produse și de la Toamna Aurie. Vom susține în continuare această manifestare”, a afirmat primarul Ovidiu Crețu.

Ce puteți găsi la Expo Bistrița:

• Bunuri de larg consum: confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinărie; produse cosmetice, bijuterii şi accesorii, cadouri; produse alimentare; mic mobilier; articole de uz casnic, produse chimice; diverse alte articole;

• Sweet, Bio & Beauty: produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri şi sucuri naturale, etc.);

• Grădina: plante şi puieţi, bulbi, arbuşti, amenajări peisagistice;

• Auto: o gamă variată de oferte din domeniul auto;

• Produse tradiţionale şi de artizanat.

Publicul de toate vârstele este aşteptat pe pietonal după următorul program:

Miercuri 31 octombrie: orele 12.00-19.00;

Joi 1 noiembrie – sâmbătă 3 noiembrie: orele 10.00-19.00;

Duminică 4 noiembrie: orele 10.00-14.00.

”Oferta este bogată, vizitatorii având opţiuni diverse în achiziţionarea de produse de sezon – îmbrăcăminte, încălţăminte, produse naturiste, dulciuri, produse alimentare, flori, pomi şi plante de gradină – şi de a profita de ultimele oferte în domeniul auto. Manifestarea expoziţională se adresează, în aceeaşi măsură, societăţilor din judeţul Bistriţa-Năsăud care doresc să încheie relaţii de afaceri cu producătorii prezenţi”, informează Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud.

2 comentarii

  • Organizare tipic comunista!!!! Camera de comerț nu este in stare sa facă un pavilion decent in care sa vina firme?????? Vor tot statul sa le pună la dispoziție orice și pe urma sa critice!!!! Patronatele nu se implica cu nimic fac doar scandal ca nu li se da ca nu li se face, dar nu investesc 1leu in as duce plus valoare mediului de afaceri!!!!!! Își pun prețuri ca in Europa și plătesc salarii la nivelul pensiilor!!!!! Da culmea ca toți care mai de care dacă ii cauți la bani mărunți cheltuie mai mult decât produc!!!!! Sa fie economia gri??? Un cort ca un cort da de atâția ani D-le Bar sa nu fi putut lămuri 2-3 investitori din ăștia sfătoși sa facă un pavilion expo???????

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.