Actualitate

Marius Pintea, director Gloria 2018: ”Vreau să pasc doar rezultate pozitive”. Ce i-a cerut șeful CJ

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud l-a numit pe Marius Pintea director al Clubului Sportiv Gloria 2018 pe o perioadă de trei ani, începând cu 6 noiembrie, în urma concursului pe funcție.

El s-a adresat consilierilor județeni: ”Sper ca la meciurile următoare să vă fac eu pe dvs. să vă ridicați în picioare prin rezultate și eu să stau liniștit jos. Este un privilegiu pentru mine și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor. De fiecare dată când echipa va câștiga va fi meritul jucătoarelor, iar dacă va pierde va fi vina mea. Să vă bucurați de ceea ce aveți, până la urmă omul sfințește locul. Cineva din străinătate mi-a spus, tânjind după meleagurile natale, că omul nu este de unde se naște, ci de unde paște. Drept urmare, eu vreau să pasc aici alături de dvs. doar rezultate pozitive. Să ne bucurăm și să suferim împreună”.

Președintele CJ Radu Moldovan l-a felicitat pentru ultimele rezultate ale echipei, victorii cu Gloria Buzău și SCM Craiova, și i-a urat succes pe viitor. ”Mai am o rugăminte: pe colegii mei să-i faceți să se ridice în picioare și pe mine să mă învățați să stau liniștit jos, eu sunt ca pe arcuri la meciuri”. La partida cu Gloria Buzău, Radu Moldovan le-a reproșat vehement arbitrilor o serie de decizii controversate, moment în care aceștia s-au dus la marginea terenului, în zona observatorului de joc, și le-au cerut oamenilor de ordine să îl evacueze de la locul său. Șeful CJ nu a mai așteptat sosirea acestora, s-a ridicat și a mers în sectorul galeriei, de unde a urmărit în continuare meciul.

Salariul de bază/brut al directorului CS Gloria 2018, Marius Pintea, va fi de 12.000 de lei.

Foto: Facebook CS Gloria 2018

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS