Actualitate Recomandări

S-a deschis punctul de sacrificare de pe Tărpiului. Cât costă kg de miel

(FOTO) Primăria Bistriţa a deschis, marţi, punctul de sacrificare de pe strada Tărpiului de unde vă puteţi cumpăra miei vii direct de la ciobani, animalele fiind tăiate pe loc de măcelari autorizaţi. Ciobani din Jelna şi Tărpiu au venit cu miei de diferite mărimi care cântăreau între 10 şi 28 de kilograme.

„Vindem mielul cu 12 lei kilogramul în viu, ceea ce înseamnă că, după tăiere, ajunge să coste cam 20 de lei kilogramul de carne. Avem miei de diferite mărimi care cântăresc de la 10 până la 28 de kilograme. Nu am adus foarte mulţi azi, dar mai avem încă vreo 300 în turmă. Vom veni şi în zilele următoare. Nu cred că va fi criză de miei”, a spus un cioban din Jelna.

Măcelarii au avut de lucru încă de la primele ore ale dimineţii.

 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.