Actualitate Recomandări

Cum s-au descurcat concurentele din Bistriţa-Năsăud cu meniul de Paşti la ”Chefi la cuţite”

În a doua zi de Paște, bucatele tradiționale şi-au făcut loc în meniul de la „Chefi la cuțite”. Fiecare chef a tras la sorți ce anume a trebuit să gătească echipa lui, aşa încât s-a ajuns ca echipa verde să facă starter, main course cea portocalie din care face parte şi Nina Rus, iar cea mov, având-o pe Angie Cobuţ în componenţă, a gătit desert.

Concurenții au făcut tot posibilul pentru a prezenta farfurii arătoase, degustate apoi de cei din componența Găștii Zurli. Proba a fost câştigată fără drept de apel de echipa verde a lui chef Sorin Bontea, cei portocalii și cei mov, intrând apoi la duel. Fiecare concurent a primit un ingredient din partea unui coleg pe baza căruia să gătească, Angie Cobuţ fiind cea care a ales pentru Nina Rus căpşunele, în timp ce ea a primit de la un alt competitor sarcina de a găti pe bază de somon.

Deloc în formă, aşa cum singură a recunoscut, Nina Rus a gătit un desert cu căpşune pe care l-a învăţat în Spania, iar Angie Cobuţ s-a chinuit să scoată solzii somonului până în ultimul moment. Cele două au trăit cu foarte mari emoţii momentul jurizării, scăpând, de data aceasta de eliminare.

3 comentarii

  • Asa cum am mai remarcat,cele doua ardelence,fac sarea si piperul showului culinar.
    ” Show must go on”,cu cele doua figuri,bineinteles.Inspiratie si creativitate ,pe langa gust.
    Spor !

    • Sare si piper de calitate inferioara. Cel putin Angie nu face spectacol, ci se da in spectacol

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS