Actualitate

Dezbatere publică pe buget, la Primăria Bistrița

Primăria Bistriţa organizează dezbatere publică privind proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2024.

Dezbaterea publică are loc joi 8 februarie, începând cu ora 17.00, în sala mare de şedinţe a Primăriei Bistriţa din Piaţa Centrală nr. 6.

Proiectul de buget poate fi consultat la Centrul de Relații cu Publicul al Primăriei Bistriţa din str. Gheorghe Șincai nr. 2, precum și pe site-ul instituției, AICI.


7 comentarii

 • Ora foarte buna pentru inceperea discutiilor a fost pusa ca lumea nu ca inainte in celelalte mandate cand totul se facea de ochii si de gura satului adica ora 14.
  Acuma sa vedem daca apar trepadusii fara nume care au de bagat de vina absolut la toate daca se deranjeaza sa soseaca si au curajul sa se prezinte ca la scoala cu nume si prenume.
  Felicitari Primaria Bistrita pentru modul corect privind organizarea evenimentului .

  3
  29
  • Nu vine nimeni pentru că nu-ncape nimeni de tine și de circoteca ta. In plus nimeni n-are răbdare să asculte prezentarea de o oră și jumătate a primarului înainte de a li se da cuvântul cetățenilor.
   Oamenii care au probleme punctuale care țin de buna administrare a orașului nu ajung nici măcar să-și spună păsul și dacă cumva își sacrifică ore din viața lor ca să transmită ceva, nimeni nu-i bagă în seamă. Cel mult li se spune că nu se poate. De asta nu mai vine nimeni pentru că s-au lămurit. Primăria a transformat un instrument democratic într-un alt mijloc de propagandă.

   31
   2
 • Da se poate sa ne introducă și pe noi din Ghinda căci suntem cartier, la canalizare cei care nu au căci noi plătim impozite dar atâta știu imediat coloana de mașini la alegeri mai căutați oamenii și in afara alegerilor ca poate le pare bine de o vorba buna !! Numa zic când vine primăria cu cositul numai in centru da ceilalți pe ulițe nu au dreptul , poate vede. d nu-l primar mesajul !!

  9
  1
 • ALEX. Te las pe tine singur sa spui ceva sa moara mortu.
  Insa circoteca mea a adus o multime de lucruri bune pentru Bistrit si judet.
  Nu am timp si nu am cum sa te lamuresc, asa ca nu le mai enumar.

  2
  26
  • Du-te mă Bălane şi vezi-ți de groapa din Decebal şi alte prosti propuse de tine, mai scuteşte-ne de alte prosti cu care vrei să distrugi funcționarea oraşului !

   18
 • Dacă primarul Turc vrea să își crească șansele să fie ales anul ăsta fiindcă anul ăsta s-ar putea să aibă un contracandidat redutabil nu un pămpălău ca și contracandidatul precedendet atunci el ar trebuie să integreze în buget nevoile cetățenilor Bistriței postate în presă inclusiv aici altfel va avea surpriza să fie votat doar de Bălan & co cu bazaconile lor de propuneri pe care oamenii din Bistrița nu le vor.
  Vede-ți comentarile din articolul :
  https://timponline.ro/cum-arata-bugetul-bistritei-pe-2024-ce-investitii-vrea-sa-faca-municipalitatea/

  17
  1
 • Penibil si chiar sclerozat analfabet functional esti chiar tu care imi pui in carca povesti de cetatean turmentat cum ca eu distrug orasul.
  Desi ti-am explicat de multe ori ca eu sunt in pozitia de civic pensionat si nici 5 minute nu am luat bani de la administratie o ti cu prostia inainte.PASAJUL de pe GARII-TARPIULUI este foarte bun pentru fluidizarea traficului ca si inainte cand cele doua strazi erau unite.
  Democratia participativa la viata orasului ai auzit de ea ?Asta inseamna distrugere cand vin propuneri de la cetateni ?

  1
  9
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS