Actualitate

Doar o treime dintre primăriile județului acceptă plata online a taxelor și impozitelor

Dintre cele 62 de primării din județul Bistrița-Năsăud, doar 29% le oferă cetățenilor posibilitatea să își achite taxele și impozitele online prin ghiseul.ro. Acestea sunt:

Bistrița, Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi, Ciceu-Mihaiești, Dumitra, Ilva Mică, Josenii Bârgăului, Monor, Prundu Bârgăului, Rebra, Runcu Salvei, Șieu, Șieu-Măgheruș, Silivașu de Câmpie, Târlișua, Telciu și Tiha Bârgăului.

Mai permit plata online și Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Instituția Prefectului Bistriţa-Năsăud și Inspectoratul Județean în Construcții Bistrița-Năsăud.

Pentru a putea plăti online, persoanele fizice ar trebui să-și facă un cont pe ghiseul.ro.

Sunt două metode prin care puteți obține datele de logare pentru ghiseul.ro:

 1. Primăria unde aveți obligații de plată vă poate genera datele de logare în urma unei solicitării făcute de dvs în acest sens. Puteți solicita date de acces (utilizator și parolă) de la instituția publică la care aveți obligații de plată, dacă instituţia este înregistrată în sistem şi este activă pentru plata cu autentificare. Datele de contact ale Instituţiei publice le puteţi accesa prin „click” pe denumirea instituţiei în Secţiunea Instituţii înrolate.
 2. Metoda online de obținere a datelor de logare. Accesați secțiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro și parcurgeți etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”

În cazul în care deţineţi bunuri mobile sau imobile în mai multe localităţi, oricare dintre acestea vă poate pune la dispoziţie datele de acces în Ghişeul.ro. Odată eliberate datele de acces de către o instituţie publică nu mai puteţi apela la o altă instituţie publică pentru o nouă eliberare.

Reamintim că, până la sfârșitul lunii martie 2023, puteți beneficia de reducere de 10% dacă vă plătiți integral taxele și impozitele locale.

Etichete

3 comentarii

 • Haideți domnilor afinați mai bine sistemul digitalizat, fiți mai fini cu el….acei care într-adevăr sunt utilizatori al unui sistem în condiții, aceștia numesc FUȘEREALĂ ce au construit acești domni aici….
  Toate drumurile tot la Primărie duc , la faimoasa gaură unde trebuie să stai îndoit și să fi în continuare un supus al lor!!! ” Vă rog deosebit de frumos îmi facilitați o parolă” ceva de genul nu-i așa??…
  Parola ți-o construiești tu ,de manera care tu decizi, nu trebuie să ți-o dea nimeni și minus Primăria, ce ai salvat ca parolă în sistem acel rămâne și intri cu el toate dățile de care ai nevoie.
  Interferind contul tău cu cel al Primăriei e suficient, restul pașilor nu-și au rostul.
  Dacă le scot degetul și le spun urcați -vă aici și pedaleați îmi răspund că sunt Rău, dar problema e la ei…au nevoie să controleze tot și pe toți!!!!
  Mămăliga lor😃😃

  8
  7
  • LevEnte, tu esti?
   Ai scris mai mult de 3 cuvinte di un deget ridicat? Bravo.
   PS mergi la primarie ca la mijus u grade astia stau cu geamurile deschise, spre biserica ptr ca PRISTII PLATESC!!!!

   3
   3
  • @Paradox romanesc
   Dacă nu le leg trebuie să mă urc eu pe deget la pedaleat…. și locul meu nu e acolo, locul meu e între lucrurile serioase, mă ocup doar cu lucruri serioase în viață.
   Degetul e pentru Neserioșii urcați acolo sus , și la pedaleat cu ei!!!
   😃😃😃

   2
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS