Actualitate

Sistem de pontaj electronic în Primăria Bistrița

”Propunerea USR pentru sistemul de pontaj electronic a fost implementată la Primăria Bistrița”, transmite USR Bistrița într-un comunicat:

”Consilierii Locali USR Bistrița au înaintat primarului municipiului Bistrița încă încă din anul 2020 propunerea pentru acest sistem, iar de atunci au insistat ca acesta să fie implementat. Anul trecut au fost în sfârșit alocate în bugetul municipiului Bistrița sumele necesare pentru implementarea unui asemenea sistem de monitorizare a intrărilor și ieșirilor angajaților din primărie și iată că, începând de anul acesta, terminalii de pontaj electronic au fost deja instalați în cadrul clădirii principale ale Primăriei Bistrița, urmând a fi extinsă implementarea și în celelalte clădiri.

Asemenea sisteme de pontaj au fost deja folosite de către firmele private cu mulți angajați dar și de către administrațiile publice din statele europene și s-au dovedit a fi extrem de eficiente în monitorizarea prezenței personalului la locul de muncă.

De la început am militat pentru transparență și digitalizare. Considerăm că acest sistem este un pas în față pentru instituția Primăriei Bistrița în ceea ce privește transparența și controlul activității angajaților cât și digitalizarea și eficientizarea activității desfășurate în cadrul Primăriei Bistrița”.

Etichete

8 comentarii

 • Propunerea era a dl Peteleu. D-zeu sa-l odihneasca.
  Nu mai furati proiectele altora ca oricum sunteti sub 5%. Ne ajuta Dumnezeu sa scapam si de voi, ca doar glasul l-ati avut in campanie si in rest numa ati bagat de vina.

  19
  4
 • O imbecilitate! Nu interesează pe nimeni la ce oră încep să-și cântărească șezutul funcționarii. Important e ce fac între ora venirii și ora plecării. Funcționarii nu lucrează la banda de montaj ca în fabrica lui Ford.
  Doar dacă nu există capacitate managerială pentru a organiza și conduce oamenii pe bază de obiective și sarcini, se ajunge așa ceva. Bun, acuma aveți cartela. Vine funcționarul la 8 fără 5 și la 8 și 10 pleacă la cumpărături. Revine la 16 fără 5. E pontat ok! Ce-o să faceți mai departe? Îl legați de scaun? De bideu? Îi puneți brățară la picior. Și după ce-l priponiți, o să se joace Solitaire, sau Lol. Mare șmecherie ați făcut!
  Io zic să nu-i țineți legați și să-i trimiteți să ponteze direct pe șantier la Liviu Rebreanu că trebuie să termine ăia treaba pe 3 Aprilie. Mai sunt 55 de zile din care numai 39 lucrătoare. Domnul Stan tocmai s-a făcut mai popular. N-o să-l mai voteze nici consilierii personali pe care i-a adus în primărie.

  16
  3
 • Poate face și domnul viceprimar Stan (și consilier) un raport de activitate. Să aflăm și noi, alegătorii, ce a făcut de trei ani de zile pe 20.000 de lei pe lună???

  17
  1
 • ..cand puneti la primarie pe calorifere??? Un Cap termostatic e bine venit la primarie…se vede ca nu aveti !!
  Azi toate geamurile au fost deschise toata ziua la primarie?
  CINE PLATESTE GAZUL?
  Raspuns : PROSTII

  6
  3
 • Cu acest sistem s -au sifonat niste fonduri….dar oricum este trist,este inceputul,,lagarului digital,,urmeaza cartile de identitate biometrica…..trezirea!!!!!

  7
  1
 • Cea mai mare imbecilitate posibilă este găselnița cu pontajul sau condica, mă rog…E ceva minor, cred că asta este în cârca d-șoarei , actuală mică, nimeni nu accesează la așa ceva, stabiliți termene clare, în virtutea fișei postului,, zilnice pentru fiecare angajat și verificați ceea ce fac, o soluție simplă, nu au nevoie de semnături gândite de mica…Competența să primeze, oricum Primăria este sufocată, strangulată, căpușată, nimicită de personaje fără valoare și experiență, să fim serioși…Dacă șefii din primărie ar fi specialiști cu adevărat și i-ar interesa bunul mers al instituției, nu plantați politic și cu spate…, condica ar fi istorie!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.