Actualitate

Doi tineri, rămași încarcerați în urma unui accident, duși la UPU-SMURD Bistrița

Pompieri militari au intervenit în localitatea Uriu, la intersecția DN 17 cu DJ 171, la un accident rutier între o autoutilitară și o cisternă. În accident au fost implicate trei persoane, dintre care două au rămas încarcerate.

Doi tineri în vârstă de 20 respectiv 21 de ani au fost extrași din autovehicul conștienți și preluați de echipajele medicale.

Cei doi răniți prezentau traumatism cranian, traumatism facial și au fost transportați la UPU-SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

Cea de-a treia persoană implicată în accident nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean, o autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani din Oarzina, care se deplasa pe DJ 171, a intrat în coliziune cu un autocamion condus de un bărbat de 57 din Galați, care se deplasa pe DN 17. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului de 20 de ani și a unui pasager de 21 de ani din același vehicul. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a informat că pe DN 17, în Uriu, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers, reluarea traficului în condiții normale fiind estimată pentru ora 12.00.

Potrivit Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, tânărul de 20 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor cu plăgi craniene, contuzii la cotul stâng și la genunchi, iar cel de 21 de ani cu traumatisme la nivel cranio-cerebral și facial, contuzie toraco-abdominală, plăgi la mâini și picioare. După îngrijiri și tratament de specialitate, cei doi au fost externați cu recomandări medicale la domiciliu.

Foto: ISU BN

1 comentariu

  • Bine ca sunt teferi !!! poate s-au grabit saracii sa faca doua/trei curse cu acelasi bon/aviz de insotire marfa , bineanteles la indemnul patronului la care lucreza . No numai zac 🙂

    9
    3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.