Actualitate

Doina Pană, alături de Viorica Dăncilă la nunta șefului CJ Maramureș

(VIDEO) Liderul PSD Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale, şi foştii miniştri Doina Pană şi Lia Olguţa Vasilescu au participat, alături de alți social-democrați din conducerea partidului, la nunta preşedintelui CJ Maramureş Gabriel Zetea, în localitatea Oncești. Vicepreședintele PSD Doina Pană a postat imagini de la eveniment, inclusiv o înregistrare video cu premierul prins în horă.

”Nuntă mare-n Maramureş! Casă de piatră, Gabi Zetea! Noi ne distrăm, sper că şi voi, dragi prieteni!”, a scris deputatul Doina Pană pe Facebook.

Ea a postat o imagine în care este alături de (încă) premierul Viorica Dăncilă şi de Lia Olguţa Vasilescu.

Doina Pană a postat şi o înregisrtrare video a nuntaşilor prinşi în horă, printre ei aflându-se şi premierul Viorica Dăncilă.

https://www.facebook.com/pana.doina/videos/2583014895052726/?permPage=1

”Avem deosebita onoare şi ne bucurăm din suflet că sunteţi alături de noi, doamna premier! Să ne trăiţi! La mulţi ani! Suntem onoraţi cu toţi” se aude de la microfon, în aplauzele celor prezenţi.

https://www.facebook.com/pana.doina/posts/2583021845052031

23 comentarii

 • Niste doamne puternice care arată că nu se lasă doborâte de greutăți.
  Respect doamnelor, puțini bărbați sunt ca voi!
  Să aveti putere si să mergeti mai departe!

  • Ai dreptate ,Maria !
   Uite la amărâtul de Manda !De bunăvoie crezi tu ca si-a luat bocceluța si a plecat in pribegie la Bruxelles ?
   Nu ,Mărie ! A fugit parvenitul ca sa scape de cele trei bătăi pe zi , ce i le administra Olguța !
   Asta si cand ii treaza sare la gâtul lui Ponta (bărbat de 2metri ) ,iti dai seama cam cum face dupa o nunta !

  • Astea sunt 3 țațe, care un ajuns din întâmplarea și prostia alegătorilor sa conducă România. Cu ele ne-am făcut de ras peste tot și eventual au fost obtelese de alții/ altele ca ele.
   Sper sa dispară definitiv de pe scena politica și publica a României!
   In rest sa auzim numai de bibe și de oameni normali!

  • PNL floare de toamnă
   Nu prea are nicio doamnă!
   Are “ duamne” cu spoială
   Cu a vieții multă școală!
   Zic si eu si mă gândesc
   La Turcan, un pic opresc :
   De la Stolo moștenire
   De la el bună pornire!
   Chiar și Ludovic i-a zis:
   Treci prin patul potrivit
   Punct ochit și punct lovit!
   Și la Bistrița se știe
   Această veche meserie :))))

  • A căzut întâi o broșă,
   Pe deasupra viilor,
   Cu ministresa fantoșă,
   Mama mârșăviilor.

  • Pentru partidul unic PNL, mergeti la vot bistrițeni !
   La guvernare trebuie să fie doar “valorile” PNL, acei oameni credibili care azi se aliază cu Ponta, cu Tariceanu , cu Basescu și cu UDMR !
   Se aliază pt binele vostru, pentru binele tării, nu pentru ciolan !
   Hai bistrițeni, hai că se poate !
   Șase case cu șase neveste, tandemul perfect!

 • Așa o prezenta Liviu Dragnea când o lansa pe împricinată în politica mare. Dar între timp aceasta s-a răzgândit: ieri a declarat răzoiul total așa că astăzi se antrenează printre cuțite și pahare șarjând sarmalele cu furculița. Hopa-țop și hopa-țop! ca-n Moromeții 2 când tuta lui Hudubeașcă purta pepenele:
  ” – Pe la noi pe Teleorman,
  Frumos cântă-un cuc bălan,
  Frumos cântă-un cuc bălan,
  Pe-o cracă de măghiran…”

 • Viorica Dăncilă, Olguţa Vasilescu și Doina Pană la nunta din Maramureș, abordând curajos incompetenţele lingvistice. Poză antologică, de manual.

 • Dacă în treizeci de toamne
  Zi senină n-am avut,
  Pesedeul cu trei doamne
  În sondaje au scăzut.
  Românii știu să condamne:
  Votând pe Marele Mut,
  Pesedeul cu trei doamne,
  Se conjugă la trecut.

 • Adevarul e, ca acestor „doamne” le pisca exact in basca de actuala situatie din tara. La ce averi si-au strans de pe spinarea tarii oricum traiesc intr-o lume paralela… Multumim pt postare „doamnelor”, cu atata putere ati fi putut arata tarii si degetul mijlociu – macar ar fi fost un gest (sau poate singurul) sincer din partea dumneavoastra.

 • Gabriel Zetea, preşedintelui CJ Maramureş este cel al cărui nume apare pe o plachetă omagială amplasată pe perete, la intrarea în şcoala din Dragomireşti, din Maramureş, prin care primarul îşi exprimă recunoştinţa faţă de Dumnezeu şi faţă de Guvernul condus de Viorica Dăncilă pentru renovarea unităţii de învăţământ. Iată textul integral gravat pe respectiva placă de marmură: „Din mila lui Dumnezeu s-a reabilitat în orașul Dragomirești Şcoala gimnazială Liviu Rebreanu, între anii 2017-2019 cu sprijinul guvernului României, prim-ministru fiind doamna Viorica Dăncilă. Lucrările au fost executate de SC Forean Trust, directorul scolii fiind prof. Dănuț Iuga. Inaugurarea a avut loc în fața mulțimii de elevi, profesori, preoți și consilieri locali, având în frunte pe președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea”.
  Evident pe placă apare si semnătura în piatră a primarului din Dragomireşti, pr. prof Vasile Țiplea.
  E o boală la PSD-isti. Anul trecut, pe soclul statuii lui Petru Rares dezvelită la Bistrita, a fost montată o plăcută fără vre-o mentiune legată de detalii tehnice si de numele sculptorului, ci doar cu numele celui care se consideră a fi ctitorul acestui monument – Emil Radu Moldovan desi lucrarea nu a fost făcută din banii lui : „Această lucrare a fost ridicată în anul Centenarului Marii Uniri finanțată prin Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, președinte Emil Radu Moldovan”.

 • pe troița din Dealul Șpanului este deasemenea menționat numele IPS Andrei și ÎNS Radu Moldovan – boală ceaușistă, ombilic netăiat din iepocă.

 • Vin ai nostri, pleaca ai nostri… vine suciu si face schimb cu sighiartau… mare schimbare ce sa zic. De bufonul orban suntem satui, aceeasi moaca plictisitoare cu aceleasi idei penibile. Asta e schimbarea??? Saracia ramane iar ei isi schimba doar locurile relaxate si pe bani multi.

  • Acum ai si varianta USR !
   Pocăiți n-au, lepre fugite din alte partide n-au , la ciolan n-au mai fost !
   Cea mai mare greseala pe care o putem face la alegeri , este sa votam PNL ,partid de oportunisti , trădători si nemernici !
   Marionetele lui oltean n-au ce sa mai caute in fruntea acestui județ , la fel ca si slugile lui dragnea !

 • M-am uitat pe materialul de promovare a PSD şi oroare, în filmarea video apare un domn Liviu Alexa care prin 2001 circula nesimțit la ia-mă nene între Cluj şi Bistrița fără a oferi un ban pentru amabilitatea automobiliştilor care opreau.
  Ştiu, pentru că l-am îmbarcat şi tot drumul s-a lăudat pe cine cunoaşte.
  E un impostor, şi-a croit cariera pe poveşti de genul – cunosc pe x-ulescu.
  Mă miră că nu are plàngeri privind agresiuni asupra femeilor.
  Iar acum e mare stea PSD.
  Lol.
  Grobian e singurul cuvânt care i se potriveşte.
  Singura scenă politică filmografică , care s-ar potrivi cu personajul ar fi un remake a celebrului sărut sovietic pe buze, el şi cu celălalt misogin din PSD, dl Teodorovici , cu un fundal având o turmă de boi, desigur.
  Mã întreb cum ar fi posbil ca şi fermecătoarea comunicatoare Mihaela Ivan ar intra pe aceiaşi scenă politică să convingă femeile în compania unui misogin obez.

 • Doinita, toata Romania a fost numai o DISTRACTIE si o HORA sub conducerea Dragnea-Grindeanu-Tudose-Fifor-Dancila. Case de beton armat PSD-istilor!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS