Recomandări Social

Doina Pană, la ”Șezătoarea anului 2016”: ”Un fragment de copilărie retrăit”

Deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD, nr. 1 pe lista partidului pentru Camera Deputaților, a participat la Căminul Cultural din Budești la un eveniment care a recreat șezătorile de altădată: ”Șezătoarea anului 2016”.

1-sezatoare-budesti-16 2-sezatoare-budesti-16 3-sezatoare-budesti-16 4-sezatoare-budesti-16

”Budeşti, Bistriţa-Năsăud: ”Șezătoarea anului 2016”. O seară minunată, un fragment de copilărie timpurie retrăit, datorită unui spectacol care a readus imaginea vieţii satului ardelean de altădată: fără televizor, fără Internet, fără telefon, fără stresul cotidian de astăzi. Satul însemna atunci întreg universul tău: cu hainele ţesute toate în casă, cu mâncare sănătoasă produsă exclusiv din ogorul şi gospodăria ta, cu bucuria sărbătorilor şi-a şezătorilor petrecute cu toţi laolaltă”, a menționat ea pe Facebook.

5-sezatoare-budesti-16 6-sezatoare-budesti-16 7-sezatoare-budesti-16 8-sezatoare-budesti-16

La Budești a mers și vicepreședintele CJ Alexandru Pugna: ”Am retrăit momentele de şezătoare de altădată şi mulţime de datini şi tradiţii zămislite în satul transilvan, la Budeşti. Felicitări oamenilor aceştia minunaţi care ne-au purtat pe aripi de dor, în lumea minunată a satului tradiţional de altădată”.

8 comentarii

  • No vezi cat îi de fain,poate se răzgândeste și fă Doina și nu mai mere la stres in parlament,cu salar baban,pensie specială s.a.m.d. Nu-i mai bine sa-i dăm o cujaica,un caier o virtelnita ,ca așa stă bine bunicutelor.
    PĂREREA MEA!

  • Ca orice român care nu are bani pentru spitalele din Viena sau Istanbul. Ca românii de la Colectiv pe care nu i-a transferat Bănicioiu în străinătate, deoarece, nu-i așa, PSD le rezolvă pe toate: Îndrăzniți să crăpați românește!

  • Foarte frumos!!!! Felicitari celor ce sustin traditia si valorile neamului romanesc. Felicitari Primarului PSD Vasile Codrea si celor ce i-au fost alaturi in acest demers. Respect Parintelui Prof. Univ. Dr. Stelian Tofana, care am vazut ca era prezent acolo. Valorile neamului respectate de oameni adevarati!!! Felicitari!!!

    • Oamenii adevărați de care spui au într-adevăr un respect deosebit pentru valorile care se măsoară în bani.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS