Actualitate

Stelian Dolha despre bilanțul lui Radu Moldovan: Vă faceți cruce de trei ori!

”Legat de bilanțul președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, la trei ani și jumătate de mandat, l-am citit cu mare interes. Dar atenție, a fost un mesaj către cei care spun că n-a făcut nimic, nu pentru ceilalți, doar pentru ăia, atât. Și mai că la sfârșit nu-și scria singur ode de preamărire”, a spus într-o conferință de presă copreședintele PNL Bistrița-Năsăud, deputatul Stelian Dolha.

Parlamentarul PNL a comentat raportul privind drumurile județene.”A zis că a modernizat 168 km de drum județean. Dacă lași cifra asta la voia întâmplării, e mult, e puțin, cine știe? Atunci trebuie să o compari cu ceva, mai exact cu unitățile administrativ-teritoriale. Ia faceți o împărțire. 2,7 km de drum județean asfaltat pe UAT, știți cât vine pe localitate? 600 de metri. E mult, Radule, e mult tare de tot! Mergem la costuri. Un km de drum județean în BN ar trebui să coste cam 180.000 de euro. Dacă faceți un calcul și vedeți cât l-au costat pe Radu Moldovan drumurile județene, vă faceți cruce de trei ori!”, a spus el.

”De Vitalia nu ne mai vorbește și de gunoaiele alea care put de la o poștă de nu mai poți să stai în județul ăsta, de asta nu ne mai spune nimic fiindcă sunt prietenii lui, ăștia trebuie menajați. Dar ne flutură în schimb marile realizări ale Guvernului Ponta, prietenul lui la cataramă. Îi spun un lucru lui Emil Radu Moldovan: în ultimul an, Guvernul condus de Ponta a plătit numai dobânzi la creditele luate cu 25-26 mai mult decât investițiile pe care le-a făcut. În ultimele opt luni, 7,49 milioane de lei s-au dus pe dobânzi la credite, iar pe investiții 6 milioane. Asta e realitatea cruntă, Emil Radu Moldovan!. Investițiile ar trebui să aducă progres, bunăstare, creditele cam știm unde duc”, a adăugat Dolha.

Stelian Dolha a afirmat că președintele CJ trebuie să vadă lucrurile reale: ”A mai vorbit de impozite și taxe și a spus că nu au crescut. Analiștii spun că în ultimii trei ani impozitele și taxele au crescut cu 21%, în condițiile în care consumul a crescut cu 8%. Astea sunt cifrrele dure, astea e realitatea în care trăim și indiferent în ce turn de fildeș ai sta cocoțat, Radu Moldovan, împreună cu prietenul tău Ponta, pe astea trebuie să le vezi, nu altceva!”.

Etichete

13 comentarii

 • O sa-ti faci tu cruce Cr 7 si cu limba dupa cresterile salariale si parlamentare facute de sefii tai din pesedeu. Sti ce urmeaza? Majorari de impozite si taxe pt. umplerea gaurilor populiste.

  • Normal ar fi sa nu gandim ca sunt masuri populiste cresterea de salarii si al nivelului de trai. Daca avem preturi ca in occident sau chiar mai mari , atunci normal ar fi ca si salariile si nivelul de trai sa devina mai apropiat , ” cat de cat , frumos , elegant… ” 🙂

 • d-nu Dolha cu tot respectul ,ce ziceti ca a legat o multime de localitati la asfalt ?
  cateva exemple :
  – MATEI-Fantanele – se lucreaza in continuare spre Zoreni
  -TEACA -Archiud
  -LIVEZILE -Dorolea -cu perspectiva sa se asfalteze pana la Cusma
  -DIPSA-Albesti
  -DN 17-Agrisuri
  -ZAGRA-Suplai
  -NEGRILESTI-Breaza -acum se lucreaza
  -LECHINTA -Herina -strat nou de asfalt
  -TARLISUA-Agries-acum este in licitatie
  -DJ 151-Saniacob
  etc……..or mai fi si altele care nu-mi vin acum in minte…….
  deci dnul Dolha ce este pozitiv este pozitiv……nu putem sa zicem numai negativ.

  • Lasa-ma domnule cu legarea si bilantul. Le-a legat localitatile alea cu petece de astfalt. Bine spune Dolha ca le-a legat cu 600 de metri. Si Dolha a lucrat cu cifrele cu care s-a impaunat Radu. In realitate km modernizat sunt cu mult mai putini.

  • andrej, ultima stire : –
   -in 2 saptamani incepe asfaltareala drumul MINTIU-cepari in lungime de 5 km ..eu totusi cred ca tu esti baiat destept si pana la urma apreciezi lucrurile pozitive …..

 • Oricum, Vitalia a fost un real succes pentru Radu Moldovan. A vrut sa ingroape judetul in gunoi. A reusit cu brio. Bravo frate!! Meriti un trofeu. Adica mai multe. Le gasesti la colturile blocurilor.

 • Stelu draga,mai usor cu critcile ca fara voturile primarilor PSD azi vindeai pufuleti in continuare ,iar in ce priveste proiectul deseurilor,intreaba pe noul tau coleg mexican cum el impreuna cu Liviu Rus au modificat proiectul pentru jaf,mita si interese.Sigur ca normal ar fi sa va luati de mana toti trei,iar tu sa-i servesti pufuleti,chelnerul apa plata la broscoi in beciul domnesc

 • Ciocul mic, Steliane ! In afara de critici inutile si fără rost nu apare nimic de la tine ! Din toate comentariile tale , trag o singura concluzie: Vrei la putere ! Nu o sa ajungi ! Poate oricine sa spună orice, dar la nivel judetean calitatea oamenilor din PSD e mult peste a asa zisilor ” liberali” ! Nu aveti sanse !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS