Actualitate

Doris Moldovan: A fost un drum greu, dar de la fiecare-n parte am învățat câte un lucru bun

”Se spune că ziua de azi are două fețe, una care se uită spre trecut și cealaltă spre viitor. Astfel, cele 366 de zile care s-au scurs din clepsidra timpului abundă de gânduri, bucurii, greutăți, visuri, încercări, împliniri, însă important este cu ce am rămas în suflet după acest drum lung. Da, în suflet, deoarece în suflet e bogăția ce o porți zi de zi cu tine”, scrie pe Facebook consilierul județean PNL Doris Moldovan:

”De aceea, și azi, țin să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați însoțit pe parcursul acestui an. Cu unii am urcat munții, ați avut încredere să mă însoțiți și ne-am ajutat să trecem peste prăpăstii, unii mi-ați pus piedici, cu voie sau fără voie, iar alții, de la care nici nu mă așteptam, ați apărut ca din senin și ați întins o mână de ajutor, din omenie.

A fost un drum greu, dar de la fiecare-n parte am învățat câte un lucru bun. Atunci când cazi, singura variantă pentru a putea să mergi mai departe este să te ridici; când ți-e greu să fugi, mergi; când poți să ajuți, fă asta cu tot sufletul. Orice ai face, mergi înainte pe drumul tău, cu oamenii care au curajul să fie de omenie.

Acum, avem în fața noastră 365 de pagini goale, pe care o să le scriem cu faptele noastre, ale fiecăruia. Vă doresc să scrieți fiecare pagină a noului an cu bucurii, sănătate, curaj, omenie, grijă pentru sufletul vostru și pentru alții, astfel încât, atunci când le veți citi, să fiți mulțumiți de ceea ce ați reușit să realizați.

Când ceasul va bate ora 24:00, să vă uitați spre viitor cu încredere și credință în Dumnezeu. Un An Nou binecuvântat! La mulți ani!”.

30 comentarii

  • La multi ani DORIS,ARETI FOARTE BINE SI IN REALITATE.Pacat. Parlamentul judetean era mult mai frumos cu tine.Te respectam mult.

 • La multi ani DORIS.Ai PIERDUT O LUPTA DAR NU AI PIERDUT UN RAZBOI.AI RAMAS ACEEASI gingasa DOAMNA a politici judetului nostru.TE RESPECTAM MULT.

 • Esti un om bun, s-a vazut ca ai pus mult suflet in tot ce ai facut. Noi te-am sustinut cu toata familia si toti prietenii cu familiile lor si ramanem alaturi de tine. Speram sa ramai la fel de implicata si iti dorim un an nou fericit !

 • Regret ca nu ati ajuns in Parlament,si noi v-am votat. Dar noi va pretuim pt omul minunat care ati demonstrat ca sunteti. Va dorim sa va fie bine si sa ramaneti sa luptati pt noi. La multi ani!

  • LA FEL SI NOI ,v-am VOTAT pentruca sinteti DORIS persoana care o cunoastem de mult timp[tot de la TIMP].Nu v-am votat pentru omul politic care santeti.VA APRECIEM MULT PENTRU CINE SINTETI CA PERSOANA SI PENTRU CE FACETI.LA MULTI ANI PREAFRUMOASA DOAMNA (preafrumos=minunat,splendid,stralucitor) .

 • Doamna Doris ma uitam pe facebook sa vad mesajul dvs si sa dau like si acolo si am ramas uimit. 1100 de likeuri in doua ore si peste 100 de comentarii. Toti politicienii nostri judeteni la un loc nu au atatea . Sincer va spun ca cei din partidul dvs nu va stiu aprecia , va pierdeti timpul acolo. Sunteti in partidul gresit . Va doresc intelepciune in noul an si succes. Cu adevarat sunteti extraordinara. La multi ani!

 • Frumos din partea domnului Balan daca si la ora 4:27, care este aproape primul” TIMP” al anului 2017 si se gandeste la frumoasa doamna DORIS ,ma face sa cred ca poate deveni o persoana din echipa doamnei la viitoarele alegeri.Pentru amindoi ‘LA MULTI ANI’!

  • oameni de omenie acesti doi politicieni.Le transmit la amindoi LA MULTI ANI din franta unde muncesc.

 • Dl BALAN este un om onest ,poate fi de ajutor oricind.Din partea mea LA MULTI ANI petru el si ADORABILA DORIS.( dl.BALAN VEZI DEX,adorabil)

 • La multi ani DORIS! Pentru noi faci parte din domeniul EXTRAORDINARULUI.ESTE FOARTE PLACUT PENTRU NOI CAND TE VEDEM PE TIMP ONLINE.LA MULTI ANI SI DOAMNEI CRISTIANA.

 • Cine are cele mai multe vizualizari? Doris!Cine are cele mai multe like si comenturi? Tot Doris! Si suntem aceeasi oameni care daca ne-am uitat la postarile si art lui Doris ar fi trebuit sa ne uitam si la ce au indrugat restul politicienilor : presedinte Cj, primari, deputati etc. Dar nu , pt ca nu ne intereseaza ce zic restul , pt ca stim ca sunt clisee. Doris Moldovan e speciala, e un om bun. La mulți ani!

 • Doamna Moldovan sunteti indragita si respectata pt ceea ce sunteti dvs, nu pt o functie temporara. Ceea ce e extraordinar dar va si responsabilizeaza. Nu dezamagiti pe cei care si-au pus speranta in dvs. Cum bine ati spus nu uitati ca impreuna suntem mai puternici. La multi ani !

 • Tot respectul pt aceasta doamna! Tatal meu m-a rugat sa scriu acest comentariu pt ca aseara a vazut-o pe doamna Moldovan pe Pietonal si a ramas placut surprins de modestia ei. La multi ani !

 • Ai verificat tu….zi zo…nu are nimic? .ce fel de postc esti tu?Sa cred ca sbarcitura ta de la psd are.Postacule sbircit trebuia sa strici tu spatiul virtual.LA MULTI ANI DORIS TE RESPECTAM MULT.

  • V io nu esti in masura sa apreciezi ce a realizat . Esti o unitate de masura in politica .Cunosc ca nu ai fost coleg cu Doris si nici nu ti-ai dorit sa fi.La multi ani DORIS.

 • Revin si subliniez inca o data , e mare lucru ce ai realizat . Atat de multi oameni sunt de partea ta ,desi nu ai ajuns nici deputat sau alta functie mare. Ca de obicei oamenii intorc spatele. Dar tu ai acumulat o simpatie si parca sunt mai multi ca niciodata. Sper sa nu ne dezamagesti si tu ! La multi ani’

 • Doris Moldovan este un om care merita tot respectul nostru. Este printre putinii oameni din politica noastra. Nu inteleg de ce nu a fost ea pe locul 1 si l-au pus pe copilul ala rasfatat. Va doresc sanatate si sa ramaneti aproape de noi , la multi ani!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS