Actualitate

Oficialități, colaboratori, conducători, antrenori și jucători și-au luat rămas bun de la Jean Pădureanu

(FOTO) Autorități locale și județene, oameni de afaceri, antrenori, jucători, conducători, membri ai Consiliului Director și angajați ai Gloriei Bistrița cu care Jean Pădureanu a colaborat de-a lungul vremii au depus un ultim omagiu la catafalcul ”Lordului”, cel mai longeviv conducător de club din fotbalul românesc, trecut la cele veșnice la vârsta de 80 de ani.

 

Au fost alături de familia îndurerată, printre alții, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, primarul Ovidiu Crețu, viceprimarul Cristian Niculae, administratorul public al municipiului George Avram, directorul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, prof. univ. dr. Mircea Gelu Buta, deputatul Robert Sighiartău, fostul deputat Ioan Oltean, fostul primar Vasile Moldovan, managerul Rombat Ioan Repede, directorul Comelf Dorin Stoian, managerul firmei Eurocompozite Tănase Dumitru, Mihai Naghiu – manager Serbis, președintele FC Bistrița Florin Sângeorzan, jucători din mai multe generații precum Victor Ciocan, Grigore Butuza, Gheorghe Hurloi, Paul Czervenski, Toma Ivan, Sebastian Moga, Călin Albuț, Ciprian Petre, Otniel Sighiartău, Florin Fizeșan, directorul ADI Apă-Canal Răzvan Grec, Romeo Grec, Radu Caizer, Gheorghe Șanta, Vasile Popa, Ioan Măgădan, Horațiu Horoba, Aurelian Băbuțan, Claudia Sos, Constantin Sănduță, Marius Petrina, Călin Petrina, Florin Căpraru, Claudiu Pașca, Dinu Vlad.

Slujba de priveghere de la capela Cimitirului Central a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu protopopul Bistriței Alexandru Vidican. Au rostit cuvinte frumoase despre Jean Pădureanu preoții Nicolae Feier și Ioan Suciu.

Să-și ia rămas bun de la cel supranumit ”Lordul” a mers și fostul mare internațional Gabi Balint: ”Nea Jean va rămâne veșnic în sufletele noastre, ale bistrițenilor și nu numai. Dumnezeu să îl odihnească!”.

Jean Pădureanu va fi înmormântat în prima zi a anului 2017, duminică 1 ianuarie, la ora 13.00. După slujbă, înainte de a fi îngropat, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Jean Pădureanu va fi dus, în cortegiu, la stadionul care îi poartă numele și unde și-a petrecut cea mai mare parte a vieții, pentru un ultim tur al arenei în aplauzele celor care vor veni să îi aducă un ultim omagiu.

”Tata Jean” a închis ochii pentru totdeauna la miezul nopții de joi 29 spre vineri 30 decembrie, pe un pat de spital, după o grea suferință în ultima parte a vieții sale.

3 comentarii

  • În primul rând condoleanțe familiei îndurerate si Dumnezeu să l ierte și sa l odihnească în pace. .în al doilea rand vreau să aduc în atenția tuturor și tot odată să îl felicit pe Radu Moldovan PE că în anul 2013 la inițiativa dânsului a fost denumit stadionul Jean Pădurean și s-a întâmplat lucrul acesta cât timp a fost în viață să vadă și el recunoștință care i se aduce pentru tot ce a făcut. ..Dacă nu facem acest lucru cât oamenii sunt în viața să vadă ei cu ochii lor, că sunt răsplătiți pentru munca lor atunci le facem degeaba. .Felicitări Radu Moldovan

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS