Actualitate

Doris Moldovan: De la proiect la fapte

Consilierul județean PNL Doris Moldovan a depus la CJ Bistrița-Năsăud proiectul ”Harta online a obiectivelor turistice din județul Bistrița-Năsăud”: ”Mulțumesc tuturor pentru sfaturi, păreri, observații. Am depus proiectul la Consiliul Județean, urmând a fi supus dezbaterii în cadrul comisiilor de specialitate și în plenul ședinței CJ. De asemenea, țin să-i mulțumesc și domnului avocat George Gaftone, pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestui proiect”.

Aici puteți să vedeți proiectul ”Harta online a obiectivelor turistice din judetul Bistrița-Năsăud”

”De la proiect la fapte mai sunt niște pași, să treacă de comisiile de specialitate și să fie votat în ședința Consiliului Județean. Îmi doresc ca proiectul să se transforme-n fapte, să existe un loc care să cuprindă și să promoveze toate bogățiile județului și să spunem cu mândrie: Descoperă județul Bistrița-Năsăud. Un loc #MusaiDeVizitat”, a precizat Doris Moldovan.

Obiectivul principal al acestui proiect este: ”conștientizarea existenței obiectivelor turistice, promovarea lor și realizarea unui cadru în care acestea, infrastructura și serviciile din imediata apropiere să fie evaluate, pentru a avea o imagine reală, premergătoare unei strategii de branding de județ”.

Proiectul are în vedere: achiziționarea domeniului online descoperabn.ro, realizarea hărții care să poziționeze obiectivele turistice (localizare exactă, descriere din punct d evedere istoric, cultural și al proprietății, cu imagini și orar de funcționare), afișarea hărții, care va oferi posibilitatea de a adăuga, pe baza unui formular, serviciile de cazare din apropierea obiectivelor turistice, și pe site-ul CJ.

15 comentarii

 • Felicitari pt initiativa ! E un proiect realizqbil si necesar pt un judet si o administratie care se respecta si care vrea sa se dezvolte turistic.

  • E vreo idee noua aici? sedeti blanzi, ca au mai facut vreo cativa harta asta. Unul a fost Alecandru Uiuiu, seful de la Directia de Cultura, care a lansat de vreo cativa ani harta si pe suport de hartie. De pus online, in caz ca dl Uiuiu n-a facut-o era floare la ureche. Asa ca nu mai inventati roata, ca nu-i nicio scofala….

 • Daca face nu e bine, daca nu face iar nu e bine…, doamna Moldovan chiar se implica . Este cunoscuta ca promoveaza judetul si oamenii de pe la noi. Credeti ca ne influentati cu comentariile voastre rautacioase ? Voi va dati in cap in partidul ala , va jigniti ascunsi sub pseudonime manati de imvidie si ura . Si cand un candidat al vostru face ceva cat de cat , muriti de invidie si aruncati in el fara sa va pese . Cum sa votam pnl cand vedem clar ca sunteti niste individualisti preocupati doar de beneficiul propriu ? Daca votez lista , am sa o fac doar pt ca doamna Moldovan e acolo .

  • Bine Ruxi, voteaz-o fato, ca doamna Doris nu prinde Parlamentul oricum. Pozitia aceea e vag eligibila. Doar daca mister Oltean nu-l convinge pe Robert sa renunte…

 • Buna treaba asta. Asa cum noi cand mergem undeva cautam informatii despre locul in care mergem( ce sa vizitezi, unde sa te cazezi si unde si ce sa mananci) , tot asa altii care vor sa vina la B-ta cauta detalii . Este foarte binevenita aceasta initiativa si realizabila , normal , daca administratia judeteana nu va respinge proiectul din cauza ca vine de la cineva dintr-un alt partid . Pt judet e un plus acest proiect.

  • Stai linistit fanule, nu-i niciun pericol sa respinga Raducu ceva ce vine de la Doris. Doar sunt amici, nu? Ca doar nu pui si tu botul la prostia aia ca-s adversari. Asta-i pentru ochii nostri. De fapt se inteleg foarte bine.

 • Mai mult chin şi mai putin mane !
  Poate manele , nu maneCHIN !
  În master planuri – de autostrăzi, spitale, pensiuni, turism, bl,bla,bla, este plină arhiva tuturor politicienilor.
  La realizări stăm însă rău !
  Poate doamna să fie salvatoarea, dar am unele îndoieli !

 • Nu votez PNL nici pentru Robert si nici pt Turc , sincer va spun. Unu-i baiat de bani gata cu aere de vedeta si celalalt e …. stim cu totii cum. Amandoi au noroc cu fata asta care e cunoscuta si simpatizata de multi oameni. Norocul ei e ca e foarte carismatica si populara, vorbeste cu toata lumea , mereu amabila si a si facut cate ceva. Mare pacat ca e pe locul doi si in parlament ajunge cine nu merita.Proiectul asta e foarte bun si e de apreciat initiativa . Felicitari , domna Doris ! Eu va sustin si prin comentarii si prin vot ! .

 • A mai facut cineva o gramada de indicatoare pe la intersectii de drumuri.Sunt intersectii cu multe indicatoare /biserici,monumente,etc./Multi bani …aruncati pe apa sambetei.

 • Un nou domeniu în spațiul virtual poate să conțină cele mai bine documentate date, este echivalent cu cea mai bună carte scrisă cândva, dar tipărită într-un singur exemplar. Fără să fie trecut un capitol de publicitate la acea hartă fantomatică, toată cheltuiala devine echivalentu cu aruncarea banilor pe apa sâmbetei. Publicitatea bine făcută poate să fie mai eficientă decât datele sterile prezentate într-o hartă.
  Bine că doamna consilier județean a renunțat la Google drive, atunci harta ar fi fost ca o carte unică încuiată într-un sertar, cheia fiind o parolă. http://www.timponline.ro/ce-proiect-depune-doris-moldovan-la-cj/

  Este evident un lucru util ce își propune consilierul județean, dar făcut prost nu poate decât să anuleze posibilitatea unei aplicați bine gândite să primească girul și bani de la CJ, pentru a fi pus în practică.

 • A vazut careva dintre comentatori proiectul? Ia vedeti ca e dat link-ul in articol: „Art 1: Se aproba unele masuri in vederea realizarii unei harti turistice online” Deci care e continut Hotararii? Ce ar trebui sa aprobe CJ? „Unele masuri”! Daaa, acum inteleg: haideti sa haidem! Sa fie bine sa nu fie rau! E cu implicare, lucruri profunde si de substanta. Sa te ti initiative legislative a noului, marelui si unicului partid liberal.
  Aaaa, dar poate ne lamurim mai bine din expunerea de motive. „In judetul Bistrita-Nasaud exista numeroase statui si alte monumente, unele unicat, de importanta locala, nationala si international”. Oooo da! Alea cu lupoaica de zici ca-s facute din hartie igienica modelate cu scuipinol si date cu bait ca sticlele artizanale de „cioata” pe pe vremea lui Ceausescu. Da, da, statuile alea cu care a umplut judetul un donator kitchios. Si sula si strutii si merele si cocolosul rosu. Mai departe n-am reusit sa trec dar, sunt convins ca documentele sunt foarte foarte bune si interesante.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS