Social

Două fete care traversau DN 17 la Livezile au fost lovite de o mașină condusă de o femeie din Bârgău

Două fete care traversau DN 17 la Livezile au fost accidentate de o mașină condusă de o femeie de 42 de ani din Bistrița Bârgăului care circula dinspre Livezile spre Prundu Bârgăului. Accidentul s-a produs în jurul orei 17.30 când se lăsase deja întunericul.

Este vorba de două fete de 11, respectiv 7 ani. Una are ruptură de claviculă și alta un traumatism cranian. Au fost transportate la UPU SMURD BISTRIȚA pentru continuarea îngrijirilor medicale de specialitate, a informat ISU.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, conducătoare auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Foto: arhivă

3 comentarii

  • E… tragic!Sper să fi fost un accident… ușor! BECURILE, de pe trotuare, care sunt pe,, domeniul comunei,, sunt orbitor de periculoase. Ne mai auzim!

    7
    9
  • Faină trecere de pietoni direct în șanț ,bine că sunt brcuriiii ,semafor nui la trecerile de pietoni și iluminate cu sistem fotowoltaice trotuare ,anuleze acelea pe toată zona bîrgăului și nu numai la viișoara parapeti nici nu se poate da aviz la drum fără parapeții .dar ca la noi merge și așa ,dar mor oameni nevinovati și dragi ,la calea ferată semafoarele încă mai așteaptă montarea ,transversale la piață de maini sunt de astă vară acolo .la piață de mașini ,E Succes Tuturor timpul trece de ce să nu îmbătrânim Frumos

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS