Social

Două firme mari din Bistrița-Năsăud fac angajări masive. Se caută de la ingineri, la muncitori

Dintre cele 315 locuri de muncă vacante existe în această perioadă la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bistrița-Năsăud, peste 60% sunt de la două mari companii din județ. Este vorba de RAAL și Leoni, a declarat directorul AJOFM Bistrița-Năsăud, Otilia Râpan.

Firma RAAL – care deține fabrici la Bistrița și Prundu Bârgăului – are vacante 110 de locuri de muncă în meserii precum cele de inginer mecanic, lăcătuș, frezor, manipulant, strungar, frezor sau muncitor necalificat.


La Leoni, care de asemenea are două fabrici la Bistrița, sunt vacante 84 de locuri de muncă în meserii precum cea de inginer calitate, magaziner și muncitor necalificat (80).

Persoanele care vor să se angajeze trebuie să contacteze direct firmele, fie depunând un CV online, pe adresele de e-mail indicate, fie la sediile angajatorilor, ulterior urmând să fie chemate la interviu.

La sfârșitul lunii septembrie, în județ erau peste 4000 de șomeri.

Mai multe locuri de muncă vacante găsiți AICI.

Foto cu caracter ilustrativ

12 comentarii

    • Draga Zorro,
      Pentru cine e stabilit salariul mimim pe economie daca nu pentru necalificati? Atat la Raal cat si la Leoni e nevoie de necalificati multi. Si e normal sa fie platiti cu salarul minim. E drept insa ca acest salar minim e fixat de guvernanti la un nivel mult prea mic. Dar aici e alta discutie.

  • Se vede inca o data ca intr-o tara ce tinde spre normalitate nu e nevoie numai de politicieni.Fiecare profesie are nobletea ei daca e practicata cu har si daruire. Un muncitor lucreaza de multe ori in frig si ger , trebuind sa termine anumite lucrari intr-un timp limita.El nu cere spor de frig , spor de zgomot , spor de stres sau de antena , nu cere pensie speciala ci numai putin respect pentru munca lui. Oare la PRIMARIE mai sunt posturi vacante ? (Aici nu se mai numesc locuri de munca…)

  • De geaba angajați ca munca multă și bani puți ca bonuri nu dau și salariul se negociază cu cât vi in plasa la șefi și cu para Așa se negociază salariul va oferă salariul de 2800 amu

    • Cam acesta e nivelul angajatilor cu salar minim. Nu se intelege absolut nimic din ceea ce vor sa transmita. Au lipsit de la scoala, acum lipsesc de la impartitul banilor si iau doar resturile.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS