Social

Două mașini s-au ciocnit frontal la Mureșenii Bârgăului. La Maieru, accident provocat de bușteni căzuți dintr-un camion. O fetiță, la spital

ACTUALIZARE Două autoturisme au intrat în coliziune frontală pe raza localității Mureșenii Bârgăului, iar în urma impactului violent, cele două autovehicule au fost avariate grav.

Modulul SMURD din cadrul subunității Prundu Bârgăului a fost alocat pentru acordarea asistenței medicale victimelor accidentului.

Salvatorii au găsit cinci victime, dintre care două – un șofer și un pasager de sex feminin din cealaltă mașină – au fost transportate la spital, anunță ISU Bistrița.

 

În altă ordine de idei, o fetiță de 11 ani a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD cu un traumatism cranian minor dupa ce a fost implicată într-un eveniment rutier între Maieru și Sg. Băi.

Pasageră pe bancheta din spate, fetița s-a lovit de scaunul din față după ce autoturismul în care circula a intrat în doi bușteni de mari dimeniuni căzuți din remorca unui camion.

Victima a fost stabilizată, predată pe traseu unui echipaj B2 SAJ BN și transportată la UPU SMURD pentru investigații medicale.

În aceeași zi, pompierii militari din Sîngeorz Băi au reușit, printr-o intervenție promptă, să salveze o casă de locuit din localitatea Rodna, după ce au localizat și lichidat rapid un incendiu izbucnit la un grajd din lemn, situat la câțiva metri de locuință.

Foto: Facebook ISU Bistrița

7 comentarii

 • Bine că nu a murit nimeni. In rest, doua beamveuri mai puțin. Nicio pagubă! Cu rezerva că unul a fost nevinovat (până la proba contrarie, până știm ce viteză avea și el)
  Poate ne vine mintea la cap (a se citi Poliția Rutieră) și își fac polițiștii cu adevarat datoria pe Bargaie. Unde teribiliștii și moldovenii (și frații, și ai noștri) circulă ca la Hungaroring.
  Nu înțeleg de ce noi nu putem avea radare fixe în centrul comunelor, in zona școlilor, a trecerilor de pietoni etc. De ce în alte țări din UE se poate și la noi nu?

 • Poblema nu e la mașină, problema e proprietarul, care deși are o tigaie care costă cât jumătate de logan, el are totuși impresia că are un super-bolid și crede că el, odată urcat la volan, se metamorfozează în pilot de curse… Problema mai gravă e că de obicei acești piloți trec de la căruță direct la bemveu pisicuță. E suficient să te uiți ce specimene coboară din bemveu să îți dai seama de ce fac atâtea accidente. Din păcate imaginea acestei mărci a fost compromisă iremediabili de acești căpșunari, astfel că o persoană cultă, deși poate îi place marca, nu și-o cumpără să nu fie asociat cu maneliștii…

  • niciodata un sofer de beemveu nu va conduce un logan
   azi la unicarm un x6 a oprit in fata usii de puteai sa mai vezi intrarea in magazin
   m-am uitat prin magazin si …surpriza …nu am vazut nici o fata de asa parcare si totusi.ghici cine era?
   o femeie… un fel de pitzipoanca mai batrana!
   nu conteza omul, conteza masina!

 • Pacat de marca masinii. In rest cam toate sunt conduse de retardati. Asta este exact mana in mana si cu detinatorii de caini de lupta Pitbuli. Se zice ca Masina si cainele este aleasa dupa temperamentul detinatorului.

 • Domnii din politie,au verificat viteza camionului cu lemne si cite transporturi a facut cu unsingur aviz? Nu de alta dar îi cunosc foarte bine pe „patronii” respectivi. Se grabesc sa ajunga sa descarce sa fuga dupa altele si pe noi ne omoara pe drum fara sa miste nimeni nimic.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.