Politică

Dr. Gavrilaș Mureșan candidează pentru o funcție de consilier județean din partea PNL

Medicul Gavrilaș Mureșan, care conduce Grupul Sanovil, și este totodată cetățean de onoare al Bistriței, va candida la alegerile locale din luna iunie pentru un fotoliu de consilier județean din partea PNL, alăturându-se proiectului lansat de deputatul Robert Sighiartău, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Anunțul a fost făcut de deputatul Robert Sighiartău într-un comunicat.

”De astăzi, medicul și antreprenorul Gavrilaș Mureșan se alătură oficial proiectului pe care l-am lansat pentru schimbarea în bine a județului Bistrița-Năsăud. Dintotdeauna valorile noastre au fost comune și am susținut proprietatea, competitivitatea, un mediu de afaceri sănătos, necontaminat de politica celor care vor control și autoritarism. Suntem persoane libere și vrem ca generațiile care vin să trăiască într-un mediu sănătos din toate punctele de vedere. Bine ați venit, domnule doctor!”, a menționat Robert Sighiartău.

Contactat de Timponline, dr. Gavrilaș Mureșan a declarat că a semnat adeziunea la PNL și a acceptat invitația de a candida pe locul al doilea pe lista de consilieri județeni a PNL, după deputatul Robert Sighiartău.

”Am acceptat invitația deputatului Robert Sighiartău pentru că mi se pare că este un om cumsecade și cred că vrea să schimbăm ceva în bine. Sigur raportarea lui față de putere va fi alta. Eu așa cred. Cred într-un tânăr despre care eu gândesc că nu este încremenit în niște relații care nu sunt benefice oamenilor, societății, pentru că societatea este alcătuită din fiecare dintre noi. M-am înscris în PNL, am semnat adeziunea pentru că eu cred că, până la urmă, și partidele trebuie să aibă oameni care să spună ceva, pentru că dacă nu le spune nimeni nimic ei cred că așa este bine”, a declarat dr. Gavrilaș Mureșan.

Medicul Gavrilaş Mureşan a părăsit în 2007 sistemul de stat pentru a crea Sanovil, primul spital privat în Bistriţa, deschis iniţial ca unitate de obstetrică-ginecologie şi neonatologie-pediatrie. Ulterior, Grupul Sanovil s-a extins, mărindu-şi gama de servicii medicale oferite cu Policlinica Sanovil, o modernă bază de recuperare medicală și cu un modern și complex laborator de imagistică medicală, spitalul de recuperare, îngrijiri paliative și oncologice, precum și farmaciile Sanovil. Pacienţii Sanovil sunt atât din judeţul Bistriţa-Năsăud, cât și din Suceava, Mureş, Maramureş, Harghita sau Cluj.

În anul 2019, dr. Gavrilaș Mureșan a primit titlul de Cetățean de onoare al municipiului Bistrița.

11 comentarii

 • Felicitări !Un exemplu de întreprinzător vrednic, ce a dovedit că are valoare – chiar fără a avea contracte cu statul.

  36
  55
 • Dacă nu ești uns ca politician nu ai cum să izbavesti, de ce toți politicienii mai vor încă un mandat. Nu mișcă nimic fără parafa politicianului.

  30
  3
 • Mircea M. ! nu faci distincție între contractele de achiziție publică și contractele pe care (mai) toți medicii – inclusiv de familie – le au cu CAS? Astea nu-s negociabile individual, se aplică standard pentru toți și nu poți fi suspectat de matrapazlâcurile care se petrec la licitațiile publice de achiziționări de bunuri și prestări de servicii. Ori ești de rea-credință ori ai probleme de analfabetism funcționat. Tot rău e ! Cată-te omule !

  21
  27
  • Sano viril….contractele cu CAS sunt tot contracte pe bani publici.. faptul ca prestează anumite servicii medicale, ii da dreptul sa acceseze acei bani și bine face, atât timp cât pacienții aleg sa merga acolo, este perfect, doar ca tot din bani publicii își castiga dl doctor existenta….din bani plătiți direct de pacienți, punea de mult lacătul! Dar repet atât timp cât el prestează aceste servicii și pacienți aleg sa meargă la el…bravo lui!! Doar prin concurenta creste calitatea serviciilor, iar Sanovil a demonstrat ca este o concurenta bună pe zona serviciilor medicale…dar păcat ca alege sa intre în politica, mai ales în tabăra PNL care altruri de PSD au demonstrat ca pot face orice pentru guvernare, implicit pentru bani!!!

   4
   1
 • Așa e! Cu CAS nu e așa mare problema, aproape toate instituțiile private medicale „lucrează” cu CAS, problema e la „trimisul lui Dunezeu”! Firmele famigliei $igartău au afaceri grele cu statul!

  29
  7
 • ghita ce afaceri cu statul are fam Sigartau ? Eu nu stiu de nici una … Asa sa arunci cu Rahat e ft simplu … Dar daca sti ceva spune ne ca suntem curiosi !!!

  2
  5
 • Doctorul MURESAN GAVRILAS lasa Bistritei o mare afacere de succes care vine spre binele tuturor.
  Un OM de mare calibru .
  Va doresc stimabile tot binele de care aveti nevoie si mai ales succes in noua cariera politica.
  Domnul doctor este si prietenul pescarilor contribuind cu bani marea repopulare facuta de mine si AJVPS din anii trecuti.

  4
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.