Politică

Ministrul Transporturilor și directorul CNAIR, cetățeni de onoare ai Becleanului

Primarul Nicolae Moldovan le-a înmânat ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, și directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, titlurile de Cetățean de onoare al orașului Beclean.

Distincțiile au fost acordate ”pentru implicarea și contribuția pe care au avut-o pentru realizarea proiectelor de infrastructură rutieră ale orașului nostru, printre care și obiectivul major Varianta de ocolire a orașului Beclean”, a menționat primarul Nicolae Moldovan.

În 22 martie, Sorin Grindeanu a participat la Beclean, alături de premierul Marcel Ciolacu și președintele Senatului Nicolae Ciucă, la un eveniment care a marcat finalizarea cu succes a variantei de ocolire Beclean. ”Eu cred că vin a treia sau a patra oară. Am fost și eu în 2017 și în calitate de prim-ministru aici – în acea jumătate de an. Descentralizarea lucrărilor mai puțin complexe de la Ministerul Transporturilor și transferarea către autoritățile locale, ceea ce s-a întâmplat și aici, poate fi un succes. S-au întâmplat primii pași atunci, în 2020, s-a semnat acel protocol prin care s-a trecut această lucrare către autoritățile locale, către primărie. Pe 15 aprilie 2022 am venit aici și s-a dat drumul la lucrările variantei ocolitoare a Becleanului și, bineînțeles, la sfârșitul anului trecut s-a terminat. E un exemplu de descentralizare de succes. Felicitări, domnule primar! A fost un demers pe care l-ați dus foarte, foarte bine la bun sfârșit și ar fi bine ca și alte administrații locale să se uite să vadă că se poate să faci lucrări de acest tip”, a spus atunci ministrul Sorin Grindeanu, fost premier.

6 comentarii

 • A avut nevoie de 6 mandate ca să facă o deviere de traseu de nici un kilometru , că centura nu îi poti zice. A deviat prin Beclenut traficul greu ca să ne sufoce total și se lauda ca are centura. Pe când o centura adevărată, domnule primar?

  16
  6
  • Mai bine stai la pus arpagică acolo in Beclenut.Asa mai vedeti si voi cate un numar de inmatriculare de alte judete ,va mai uitati pe telefon sa vedeti de unde vin camioanele alea ,iesiti la ocazie fara cizme de guma si opinci.V-a scos ăsta din opinci in 3 mandate.V-a facut băi la Figa da’ voi tot cu teneshi și shosete intrati in strand.

   5
   11
 • Aceasta deviere este o păcăleală pentru cei care o cred. Podul este ok dar aceasta deviere nu este o soluție pentru ca nu se poate numi centura Becleanului. De pe un drum lat traficul este împins pe un drum îngust și nasol. Prefer sa întru prin Beclean decât drumul îngust și cu curbe stranse. Este un fiasco ….

  8
  6
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.