Actualitate

Drumul spre Chiochiș, deocamdată doar cârpit. Când va intra în modernizare

Drumul județean care leagă Becleanul de Chiochiș va intra în curând în modernizare, la pachet cu Sânmihaiu de Câmpie – Visuia, respectiv Domnești – Nețeni – Albeștii Bistriței, a declarat Ciprian Ceclan, directorul executiv al Direcției de investiții și transporturi din CJ.

Potrivit acestuia, din circa 700 de km de drumuri județene pe care le are în administrare CJ, peste 500 de km sunt modernizați.

”Sperăm cât de repede să începem lucrările cât de repede la DJ 172A Beclean – Chiochiș. Am făcut niște reparații pe acest drum, suntem acum în faza de autorizare a proiectului și sperăm să demarăm cât mai repede lucrările, nu numai pentru Beclean – Chiochiș, ci și pentru Sânmihaiu de Câmpie – Visuia, respectiv Domnești – Nețeni – Albeștii Bistriței. Acum două săptămâni s-a dat ordinul de începere pentru DJ 154, aproximativ 36 de km, vrem să intrăm în modernizare cu DJ 151, am depus deja la finanțare, este în evaluare, iar în paralel am demarat și procedura de achiziție, încă 78 de km. Dacă închidem și aceste drumuri, rămânem cu maxim 30 – 40 de km de capete de drumuri cu probleme pe care sperăm să le rezolvăm și pe acelea”, a spus Ciprian Ceclan pentru Timp Online.

Potrivit sursei citate, este vorba despre drumurile care leagă localitățile Vița – Țentea – Sânicoară – Dealul Habadocului și Chiochiș – Dealul Habadocului, în total 14 km, respectiv Slătinița – Nepos – 6 km și o porțiune de drum județean între Șieu, Sebiș și Ardan. Toate aceste capete de drumuri totalizează undeva la circa 40 de km de drumuri județene.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.