Sport

Dublă de baraj pentru Gloria. Falub: Ar fi o realizare foarte mare să promovăm

Copie a BUNEEEE - 38

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, câștigătoarea Seriei 9 din Liga a 3-a, întâlnește în această săptămână, într-o primă dublă de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a, ocupanta locului secund în Seria 10, CSM Sighetu Marmației.

Meciul tur are loc la Sighetu Marmației, miercuri 22 mai, de la ora 18.00. Partida retur este programată sâmbătă 25 mai, de la ora 17.30, pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița, intrarea fiind liberă.

Învingătoarea din dubla CSM Sighetu Marmației – Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va juca împotriva câștigătoarei din barajul Unirea Ungheni (locul 2 în Seria 9) – SCM Zalău (locul 1 în Seria 10), într-o dublă manșă decisivă pentru promovare, meciurile urmând să aibă loc în 1 și 5 iunie. 

Antrenorul Gloriei, Adrian Falub, spune că în lupta pentru promovare echipa are nevoie de energia pozitivă a întregii comunități bistrițene. ”Am muncit foarte mult și am meritat să ajungem aici. Întotdeauna barajele sunt foarte dificile, diferența o face motivația în primul rând și apoi partea tactică. Întâlnim un adversar care aparent e o surpriză, nu și pentru mine, e o echipă bună, cu jucători rapizi și periculoși, cu o organizare de joc excelentă, o echipă care merită tot respectul și care nu a ajuns întâmplător aici. Nu ne va fi deloc ușor, ne așteaptă o dublă foarte dificilă, trebuie să fim foarte inteligenți și pragmatici. Am mare încredere în echipa noastră. Avem nevoie de susținerea întregii comunități, mi-aș dori să fie toată lumea aproape de noi, ar fi o realizare foarte mare să promovăm. Jucând al doilea meci acasă, sper ca lumea să fie cu noi și să avem stadionul plin”.

Clubul Gloria asigură transport gratuit pentru suporteri la Sighetu Marmației. Plecarea este miercuri 22 mai, la ora 14.00, din fața magazinului Lidl de lângă stadion. Înscrieri se fac până marți 21 mai, ora 19.00, la numărul de telefon 0749 684 776.

Etichete

4 comentarii

 • Lasă-ne Falub…lasă-ne. Ia-l si pe Bobuțan cu tine….
  Sa vina Sebi Moga si Dorel Zagrean, doi foști fotbaliști ai ACF Gloria Bistrita , bistrițeni adevărați, să ridice echipa unde îi este locul în prima ligă.
  Hai Gloriaaaaa …in Liga a II a…!!!
  Un stadion nou în locul celui vechi, cum au toate echipele europene , cu tradiție în fotbal, unde mergi pe jos în centrul orasului. Schimbate culorile clubului cu cele originale alb-albastru!
  Viziunea unora ,nici măcar futuristă nu este, dărâmarea e „cultură comunistă ” .
  In tarile europene cu orașe mici si fotbal cu tradiție (1922 anul înființării echipei Gloria ) sunt mândri cu stadionul în proximitatea centrului orașului .
  Referendumul a fost făcut pentru ca stadionul să rămânâ unde este amplasat pentru echipa orașului, nu dărâmat si facut stadion de barbeque si manele.

  11
  9
 • Din păcate la ce fotbal ati prestat în acest sezon sunt șanse minime de promovare.Filozofia învechită despre fotbal a domnului Falub cred ca ne va mai tine o vreme în aceeași liga.
  Aveti nevoie de lume la stadion dar fotbal ne oferiți ?
  Cu toate astea va doresc succes la baraj !

  5
  7
  • Mă, spărgători de semințe care vede ți fotbal doar la TV și tine ți cu echipa care dă primul gol.. Daca ești fan adevărat ești și la bine și la greu lângă echipă.. Dacă nu, joc de glezne și ciocu mic

   5
   3
  • @Alin
   Stiu ca esti fan adevărat!
   Când juca Gloria Bistrița in Divizia A am venit la stadion cu o tobă , sa încurajez echipa de la peluza, iar tu te-ai oferit să mă ajuți.
   Atât de tare ți-ai încurajat echipa , de mi-ai spart toba.
   Ești un suporter adevărat!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.