Sport

Gloria: Remiză în prima bătălie pentru Liga 2. Returul, sâmbătă la Bistrița

Fotbal: Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (câștigătoarea Seriei 9 din Liga a 3-a) a terminat la egalitate, în deplasare, cu CSM Sighetu Marmației (locul 2 în Seria 10), în prima manșă a barajului 1 pentru promovarea în Liga a 2-a.

Disputa s-a încheiat cu scor alb, 0-0, iar Gloria are prima șansă la calificarea în barajul 2.

Partida retur, Gloria – CSM Sighetu Marmației, va avea loc sâmbătă 25 mai de la ora 17.30, pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița, intrarea fiind liberă.

În meciul de la Sighetu Marmației, antrenorul Adrian Falub a trimis în teren următorul 11: Mociu, Uțiu, R. Bălan, Popa, Gallo, Dat, Țegle, Mihalcea, Mihai, Banyoi, Davordzie.

Dacă va trece de CSM Sighetu Marmației, Gloria va juca în barajul 2, decisiv pentru promovare, în 1 și 5 iunie, cel mai probabil cu vechea cunoștință Unirea Ungheni (locul 2 în Seria 9), care a câștigat acasă cu SCM Zalău (locul 1 în Seria 10), scor 3-0, în prima manșă a barajului 1.

Etichete

19 comentarii

 • Văi de mama noastră ce slabi santem. Vin cei din comuna Ungheni și ne dau la greu pt.ca joacă fotbal și pt.ca așa arată rezultatele din întâlnirile directe. Vreau să văd cu ce ne mai aburește chibițul Falub. Rămânem o echipă mediocră de liga 3.

  20
  5
 • Bună seara,
  GLORIA surclasata la toate capitolele…determinarea,motivație, tactică. Pana în minutul 33 trebuia sa fie 3-0 pt Sighet.
  Felicitări portarului Mociu ….azi a fost omul care ne mai tine în joc.
  Pentru domnul antrenor Falub pur și simplu nu am cuvinte……
  Seara buna.

  16
  4
 • Daca era 2-0 scorul final pentru Sighet cred ca era unul corect, dar ai ratat mult si l-au facut portar mare pe ratatu ala care doar a incitat publicul

  12
  4
 • Am vazut meciul, ai de capu’ meu, nu legam 3 pase niciodata, daca treme printr-o minune ne ” mananca” Ungheniul sau Zalaul. Sa fim seriosi, antrenorul e limitat, asta e stilul lui dar nici o treaba cu fotbalul,….parerea mea…

  11
  2
 • 🙁 Mie mi se pare cea mai mare neruşinare posibilă ce vrea să facă Lazani. Vrea să demoleze Stadionul ” Jean Pădureanu ” inclusiv tribuna veche monument unde Jean Pădureanu a muncit o viață după care să-i facă statuie lui Jean Pădureanu acolo undeva printre resturi.
  Este similar cum ar fi să demolezi casa natală a unui erou național şi undeva într-un colț să-i face o statuie pe care să se uşureze păsările.

  60
  2
  • Dacă Lazany nu cunoaşte legislația în domeniu fac eu nişte precizări pentru el : Nu are voie să demoleze stadionul până când nu este pus în funcțiune un alt stadion cu o capacitate în tribune mai mare.

   43
  • @Demollari
   Lazany vrea da` nu poate!
   exact așa arată PeSeDe ..o mână de incapabili, analfabeți, impostori, combinații pe termen-scurt, foști securiști, pensionari speciali, plagiatori cu voință!
   ajunge o secundă analiză pe proiectul propus de impostorii PeSeDe..
   1 tribună demolată + 1 amplasată în plin soare (fără acoperire) .. te doare mintea privind!
   / 09.06.2024 PeSeDe istorie! /

   10
   3
 • Gloria Bistrita încearcă să construiască , la firul ierbii, (de la portar , la fundași, la mijlocași , la atacanți . Nu prea le iese! Singura fază în care o fac cât de cât bine, e la minutul 44:30 în videoul de pe Youtube.

  De obicei se precipită după două pase și pasează lung, nefiind presați de adversar, dând mingea la adversar.

  Răbdare, pasați, pasați, pasați, dacă este nevoie pasați înapoi la portar,
  Iar atacanții să alerge în întâmpinarea mingii, adică spre propriul teren, să nu aștepte să vină mingea la ei. Uneori stau prea sus, prea departe de fundași.
  Mai multe pase de la fundași centrali la mijlocașul central, care să primească mingea orientat cu fața spre marginea terenului, pt a se întoarce msi repede spre poarta adversă, 90 grade, în loc de 180 grade întoarcere.

  E nevoie de mai multă alergare fără minge, pt ca posesorul mingii să aibă la cine să paseze.

  Cred ca ceea ce vor să facă e bine, dar ,execuția e mai puțin bună.

  7
  1
  • Încă ceva; când ai păsat , te deplasezi într-o nouă poziție. Degeaba lăsăm noi între noi, patru fundași și un portar, dacă după un minut stăm în aceleași poziții.
   Pasă și înaintare.

   De fiecare dată portarul pasează la unul dintre fundașii centrali!
   Portarul ar trebui să încerce să paseze direct (vertical, penetrant) la mijlocasul de construcție , care preia mingea , înaintează cu ea si construiește atacul.

   Sighet joacă fotbal primitiv. Direct de la portar la atacant! Cam așa a joacă ecipele care încearcă sa se salveze de la retrogradare.

  • Până acum Gloria 2018 este echivalentul lui Avântu Spermezău adică nu are nici-un trofeu.

   28
 • Fotbalul trebuie să rămână la el acasă pe Stadionul Jean Pădureanu unde a avut cele mai mari performanțe din istoria Bistriței.
  Actuala Gloria Dumitra 2018 nici în vis nu poate să ajungă la aceste performanțe fiindcă este finanțată de la bugetul Consililui Județean nu poate acede în prima ligă fotbalistică a țării.

  48
  1
 • Afară din oraş cu afacerea jegoasă numită fotbal, locația stadionului de fotbal din afara oraşului din Cocoşu este foarte bună.

  37
  4
 • Fotbalul devine mult mai sărac dacă se demolează stadionul Maracana aşa şi Bistrița devine mult mai săraca dacă se demolează stadionul de fotbal Jean Pădureanu.

  24
 • Vor să demoleze stadionul pentru ca-să nu se mai ştie că Gloria lui Pădureanu a avut performanțe şi Gloria 2018 a lor deşi au chetuit o groază de bani cu ea are ciuciu caneluri.

  23
  • Îmi amintes cu drag că am fost la pe stadion la meciul din cupele europene a Glorie Bistrița 1922 cu AC Florentina şi am avut loc în tribuna veche care acum vor să o dărâme ceea ce este foarte , foarte trist. La acel meci totul a fost superb, tribuna, gazonul, oamenii , nocturna. Este de povestit actualei generați inculte de politiceni că aşa atmosferă, emoție şi bucurie pe un stadion splendid nu o să mai fie niciodată în Bistrița.

   10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.