Sport

”Un meci cât un campionat”, sâmbătă pe Stadionul ”Jean Pădureanu”

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joacă sâmbătă 25 mai, pe teren propriu, cu CSM Sighetu Marmației în meciul retur din semifinala de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a, după ce în prima manșă a fost 0-0.

Partida care se va disputa pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița va începe la ora 17.30, intrarea fiind liberă.

Antrenorul Gloriei, Adrian Falub, spune că echipa sa are capacitatea și dorința de a merge mai departe în lupta pentru promovare. ”Când nu poți câștiga un meci, când nu e ziua ta, trebuie să faci tot posibilul să nu pierzi, iar în meciul de la Sighetu Marmației maximum din ce puteam obține, la cum am jucat noi, era un egal. Am obținut un egal care ne dă speranțe pentru meciul de sâmbătă, un meci cât un campionat, un meci pentru tot ce înseamnă fotbalul bistrițean și pe care trebuie să îl câștigăm. Pentru asta ne-am pregătit, asta ne-am dorit, să ajungem la baraj și să promovăm. Știu că nu ne va fi ușor, Sighetu Marmației este cea mai bună echipă din seria ei, chiar dacă nu a terminat pe primul loc. Ne jucăm viața noastră practic la acest meci, eu și jucătorii, noi chiar depindem de acest rezultat, carierele noastre depind de jocul de sâmbătă”.

Dacă va trece de CSM Sighetu Marmației, Gloria va juca barajul final, decisiv pentru promovare, în 1 și 5 iunie, cel mai probabil cu vechea cunoștință Unirea Ungheni, care a câștigat acasă cu SCM Zalău, scor 3-0, în prima manșă a barajului 1.

”Unirea Ungheni are jucători experimentați, cu multe prezențe în Liga 1, care știu să joace astfel de partide, pe ei meciurile acestea îi motivează. Este o echipă bună, greu de bătut, mai ales la ei”, a comentat Adrian Falub.

Etichete

13 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.