Sport

Se înființează o nouă secție în cadrul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud aprobă în ședința din 30 mai înființarea unei noi secții, a 18-a, în cadrul Clubului Sportiv Gloria 2018, pe care îl are în subordine.

Gloria 2018 urmează să aibă și secție de culturism și fitness.

În anul 2001, la Bistrița a avut loc finala Campionatului Balcanic. În 2017, Bistrița a găzduit primul Campionat Mondial desfășurat în România. În anii 2002, 2005, 2011 și 2013, la Bistrița au fost organizate finalele Campionatului Național de Culturism și Fitness.

Clubul Gloria are în acest moment secții de handbal, oină, atletism, gimnastică ritmică, taekwondo WT, volei, golf, fotbal, box, rugby, tenis, schi, baschet, tenis de masă, lupte, arte marțiale de contact, motociclism.

7 comentarii

 • Pentru diversificarea activităților sportive şi pentru ca copiii şi tinerii din oraş să ajungă foarte uşor este mare nevoie de construirea stadionului de Rugby pe strada Drumul Cetății în mijlocul oraşului acolo unde a fost LDP-ul. Mai ales că un stadion de Rugby se face foarte uşor nu trebuie să fie o măgăoaie ca un stadion de fotbal şi cu ocazia asta şi marea majoritate a locuitorilor din Bistrița care locuies în fapt în Nordul oraşului vor avea şi ei o bază sportivă publică ( acum nu au nici măcar una ).

  75
  13
  • Secția de Karting când o înfințați ?
   Pista de Karting din PUZ-ul aprobat când o construiți în Cocoşu ?
   Până când să tot aven accidente în care sunt implicați tinerii neinstruiți ?
   Ce este aşa greu ?

   68
   8
  • Cea ce este lângă Dedeman nu este pistă de Karting este o improvizație nu poți învăța nimic acolo. Bistrițenii au nevoie de un cicuit de Karting adevărat în Cocoşu aşa cum a fost deja aprobat în PUZ.

   31
   6
 • Dacă tot se face campus universitar este necesara și o secție de rugby. Vrem sa vedem rugby și la Bistrița.

  11
  10
  • @ Cetățene eşti foarte ” spiritual ” cu încercarea asta de glumă nereuşită. Pentru ca-să şti şi tu există secție de Rugby avem nevoie doar de stadionul de pe strada Drumul Cetății.

   23
   5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.