Actualitate Recomandări

”Dușmanii PSD nu sunt în interior. Nu vrem să punem paie pe un foc deja existent”

După ce au apărut informații că 28 de președinți de organizații PSD i-au cerut lui Liviu Dragnea demisia, printr-o scrisoare, liderul parlamentarilor PSD din Camera Deputaților, Daniel Suciu, a declarat că partidul a avut întotdeauna înțelepciune și resurse să depășească perioadele dificile.

”N-am văzut această scrisoare, nu știu cine sunt semnatarii, dacă sunt semnatari… Am fost zilele trecute la întâlnirea cu conducerea partidului și am discutat despre organizarea noastră, despre ceea ce avem de făcut în susținerea referendumului. Uneori ceea ce citesc din afară nu are nicio legătură cu ceea ce este înăuntru. Cert e că nu este o perioadă foarte fericită, nu ne putem ascunde după deget să spunem că nu ne afectează aceste poziționări adverse din partea personalităților din PSD. Noi, cei de la Bistrița, nu ne dorim în niciun caz să punem paie pe un foc deja existent. Sunt convins, așa cum s-a întâmplat de foarte multe ori, că acest partid are suficiente resurse și mai ales înțelepciune să depășească momentele grele. Și am depășit momente grele, am pierdut de două ori alegerile prezidențiale, când se părea că este un capăt de drum. Acum avem o problemă de natură internă pe care doar în interior putem să o rezolvăm. Noi vom spune ce avem de spus în interiorul partidului, vom îndemna întotdeauna la calm și înțelepciune, dușmanii partidului nu sunt în interior, ci în exteriorul lui”, a afirmat Daniel Suciu într-o conferință de presă.

În ceea ce privește tensiunile dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea, Daniel Suciu a spus că ”Gabriela Firea este vicepreședinte PSD și orice discuție despre o eventuală sancționare se ia în Comitetul Executiv Național. Până nu discutăm deschis în CEx orice nemulțumire, justificată sau nu, nu pot să vă spun dacă ar trebui sancționată. Nu suntem adepții sancțiunilor înainte de a discuta deschis. Abia aștept și e nevoie de un CEX ca să ne lămurim. Bineînțeles că ne afectează. Eu personal nu cred că un serviciu al Ministerului de Interne spionează pe cineva. Este evident că declarațiile ne fac rău, este evident că există o mare fractură între Gabriela Firea și Liviu Dragnea și restul colegilor, vă aduc aminte că a fost o solicitare din partea doamnei Firea care a avut doar votul său. Oricum, atmosfrera este destul de încărcată. Nu așa rezolvăm lucrurile, nu în spațiul public, ci între noi. Acest spectacol al declarațiilor nu ne face bine”.

Liderul deputaților PSD a adăugat că ”orice remaniere guvernamentală, pentru că miniștrii au fost puși în urma unui vot dat în CEx, se votează în CEx. Remanierea nu se discută foarte mult, ci se face. Când se decide, se și operează acest lucru. În viitorul CEx activitatea fiecărui ministru va fi dezbătută, iar urmările acestei analize se vor materializa cu susținerea pe mai departe a unor nume și remanierea altor nume”.

Legat de posibilitatea ca președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu să fie desemnat candidat comun PSD-ALDE la alegerile prezidențiale, Daniel Suciu a declarat că ”la ultimul CEX s-a stabilit că PSD ia în calcul o variantă de candidatură unică la prezidențiale, nu s-a avansat niciun nume sau de unde trebuie să fie candidatul, nu s-a discutat despre nominalizarea lui Călin Popescu Tăriceanu. Este o variantă să mergem împreună, urmează un calendar, nu vrem să luăm decizii pripite, vrem să vedem și pe cine vor românii drept candidat. Vom face sondaje. Este o variantă foarte bună să avem un candidat comun, cine va fi acesta rămâne de văzut”.

9 comentarii

 • Baiatule draga,ati distrus oamenii care cu adevarat muncesc in tara asta.Ati crescut veniturile la votantii vostrii iar inflatia i-a nenorocit pe ceilalti care produc plus valoare.O sa ajungeti la fundul sacului si apoi venim sa va scarmanam un pic!!

  • Au marit salariile ca sa aiba votantii asigurati dar nu s-au gandit prostii ca privatul nu poate sustine salariile lor de la buget. Va fi o criza de bani in anii viitori si vor scadea salariile.

 • Duşmanii PSD ?
  Mecanismul intern de promovare viciat de „grupuri de cunoscuți intimi”. Fiecare garnitură de guvernare promovată e constituită de persoanele care gravitează în jurul liderului de moment , față de care supuşenia e oarbă -fără asta nu ar exista duşmani , ar exista o echipă. Dragnea a folosit cu succes strategiile de cumpărare individuală a liderilor până acum, unul câte unul în întâlniri private unde probabil persoana invitată era pusă singură în fața unui mic comitet ( raport numeric) şi îi recitau poezia cu UNITATEA, ÎMPREUNĂ…iar cei mai orgolioşi capabili de un NU erau frumos îndepărtați de un Brutus din organizație. Asta se întâmplă generalizat, Firea are dreptate , doar că era curent şi a reacționat când şi-a simțit pielea în joc. Pe față Dragnea dă asigurări pacifice față de disidenți, prin culise planurile de mazilire politică a lor sunt activate în secunda 1.
  Nu fiți naivi când veți avea o opinie contrară liderului veți sfârşi sfâşiat de proprii colegi.
  Asta e atmosfera internă PSD.

 • Baiatul asta s-a pozitionat in tabara pierzatoare, tabara Teleorman, iar acum ii taraie tartacuta. Nu-i bai, se repozitioneaza el imediat ce incepe sa miroasa a cadavre pe Kiseleff. E timpul ca judetul BN sa iasa din sfera rosie, la viitoarele alegeri poate nu mai apare cu rosu pe harta, ca ne facem de tot rasul, de mandra minune…

 • Dușmanii PSD sunt incompetența și corupția membrilor săi . Mai există și adversari politici dar nu dușmani . Ca de obicei , PSD BN e în dificultate . Voi ați trădat de fiecare dată ( ex : Geoană și Ponta ) , așa că-l veți trăda și pe Dragnea acum , deși ați semnat nu de mult documentul de susținere necondiționată pentru Daddy .

 • Şi în loc să vă pierdeți vremea cheltuind 20 milioane de euro aiurea, fără sens, puneți banii în instalații sanitare pentru copilaşii care au nevoie, începeți cu Slătinița, că tot rimează cu olița dlui Crețu.
  Sper ca oamenii de acolo să-şi aducă aminte de „soluțiile guvernării PSD”.

  Mai ales când localitatea se află în curtea celui mai mare producător mațional de elemente necesare dezvoltării infrastructurii de apă şu canalizare, Teraplast.

  Nu e asta o ruşine pentru PSD???

 • V-aţi demonstrat „inteligenţa” de a pune în „operă” planul diabolic pentru „rezolvarea” definitivă a problemei manifestaţiilor, prin acţiunea premeditată de a „băga pumnul” în gura celor care şi-au strigat într-un mod paşnic nemulţumirile faţă de modul „inteligent” în care slujiţi propriile interese şi nu pe cele ale acelora pe care ar trebui să-i slujiţi. Nu vă mai tot învârtiţi pe lângă „mămăliga fierbinte” şi ascundeţi mai departe mârşăviile şi minciunile săvârşite de-a lungul a 29 de ani. Aşa v-aţi născut ca partid, aşa aţi trăit şi aşa veţi muri, dacă vă „culcaţi în continuare” la picioarele „tătucului”, care nu face nici măcar un pas fără să mintă, şi îl susţineţi în continuare, deoarece odată cu căderea lui, şi voi sunteţi pierduţi. Ridicaţi-vă din starea aceea de „vierme” în care aţi trăit până acum şi îndreptaţi-vă coloana, bineînţeles dacă aveţi aşa ceva. Spuneţi ce aveţi de spus, că iubitul vostru conducător vă duce la pierzanie, iar ceea ce este mai rău, târăşte atât partidul, cât şi ţara în fundul prăpastiei, din care nu vom putea ieşi, doar peste vreo zece-cincisprezece ani, dacă vom reuşi.

 • Ati pustiit tara.Romanii au plecat in alte tari sa poata trai decent.Nu va e mila de satele romanesti pustiite,de pamanturile nemuncite,de batranii ramasi cu sufletul gol ducand dorul copiilor si nepotilor,de atatea familii nevoite sa traiasca drama saraciei.Ati marit in.primul rand salariile unora si pensiile speciale in rest maririle nu acopera cresterile de preturi.Voi tineti tara intr-un circ continuu prin cele doua televiziuni mincinoase,delirante si cu cativa bolcasi,abrahami,ciuvici,codrini,cretuleste, gazi,etc . ca sa aparati coruptii.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS