Actualitate

E timpul să gătești într-o bucătărie cochetă. De ce merită să alegi mobilier albastru

Bucătăria albastră este cea mai bună soluție pentru cei care vor să creeze o atmosferă de pace întrucât albastru este o culoare care odihnește ochii și are un efect calmant. În același timp, reduce pofta de mâncare, reduce presiunea, are un efect benefic asupra stării de spirit și a sistemului nervos. Într-un spațiu decorat în albastru vă puteți concentra mai bine, iar gândirea gândirea creativă va funcționa excelent.

Interiorul albastru este deosebit de potrivit pentru persoanele impulsive, dar și excesiv de emoționale, precum și pentru pacienții hipertensivi.


Interiorul albastru este recomandat în special pentru bucătăriile bine luminate, cu ferestre orientate spre sud, precum și pentru cele din case mici sau amenajate în spații înguste. Iată o sugestie de amenajare a bucătăriei:

Pentru mai multe idei și culori, vă stă la dispoziție Romana Deco Mobili unde vi se prezintă o mapă proiect, planșe color cu cu simulări 3D foto-realiste/vederi generale cu: perspectiva produselor/ planșe tehnice pentru executarea mobilierului, planșe tehnice pentru dispunerea mobilierului în spațiu, planșe tehnice cu cote generale + cote ale elementelor decorative (pardoseli, tavane false etc.)

Un portofoliu bogat de produse și sugestii de amenajare vă așteaptă în showroom-ul de pe strada Constantin Roman Vivu nr.1, Bistrița (lângă magazinul Meridian)

.📌Program showroom: 📍luni – vineri 10:00 – 18:00📍sâmbătă 10:00-13:00

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS