Actualitate

Ioan Turc s-a întâlnit cu premierul: Am discutat mai aplicat despre investițiile finanțate de Guvern

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a avut o nouă întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, în care au discutat ”mai aplicat despre obiectivele de investiții din Bistrița ce vor fi finanțate de Guvern”.

”Prioritară rămâne construirea prin CNI, în zona Cocoș, a unui complex sportiv în valoare de circa 175 de milioane de lei, care va avea un bazin olimpic și două bazine pentru antrenament și agrement, unul dedicat copiilor, iar celălalt, adulților. Vor exista aici gradene cu aproximativ 1.000 de locuri, spații pentru pregătire fizică, masaj, spa, restaurant și sală de conferințe. Practic, prin edificarea unuia dintre cele mai moderne centre de natație din țară, oferim tinerilor bistrițeni oportunitatea de a practica înot și polo la nivel olimpic, investiția fiind menită să ridice standardul de viață în municipiu.

Programul ”Anghel Saligny”, a cărui implementare este extrem de așteptată în orașele și comunele județului, vine să susțină cea mai importantă investiție pe care am propus-o pentru decongestionarea traficului din Bistrița: pasajul auto subteran Gării – Tărpiului, ce va crea o legătură cu noua axă de mobilitate Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului. Tot prin acest program național de investiții, extinderea rețelelor de gaz în localitățile componente Sărata și Slătinița a înregistrat progrese, fiind finalizate studiile de fezabilitate.

Prim-ministrul a reconfirmat sprijinul său în realizarea proiectelor de investiții pentru care Bistrița are nevoie de fonduri guvernamentale, ca parte a efortului de modernizare citadină pe care administrația locală și l-a asumat”, a postat primarul Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, după întâlnirea cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, liderul PNL.

16 comentarii

 • Despre str de pamînt care ai promis că le asfaltează în campania electorala a-ți discutat? sau a-ți uita

 • Vai de capul nostru! Orașul e vraiște , în primărie să ferească Dumnezeu să ajungi că e o casă fără stăpân unde zburdă în voie directorii și interesele proprii. Și apoi cu cine să discuți, primarul este mereu absent ,viceprimarii sunt aerieni,citymanagerul inexistent. Dezastru! Cea mai proastă administrație din ultimii 30 de ani.

 • Sa te intalnesti la nivel inalt ca sa vorbesti despre ….pasaje subterane!
  Nu ca ar fi primordial ci ca acolo e…..nivelul!!!

 • arata-mi tu vreun fost primar din ultimii 30 de ani care s-a intalnit cu vreun prim-ministru. da, primarul e absent cand e la intalniri din-astea, dar ti-ar trebui niste logica sa faci legatura.
  hai sa nu facem nimic ca avem di tati, nu? ca vom avea copii si tineri mai sanatosi, practicand natatia nu ne convine, asa-i?
  ce va mai place sa bagati batul prin gard degeaba!

 • pentru Geogaitei !!!! credeti cumva ca a te intalni cu un prim ministru este o mare scofala in ziua de azi??????? crezi ca aceasta imagine ne aduce ceva aspiratoare in plus pe strazile inecate in praf? Crezi ca asa se vor reasfalta strazile? si despre bazinul ala olimpic care va inghitii bani degeaba….cati copilasi crezi tu ca vor merge 5 km pana la bazin si inapoi sa faca naveta Bostrita-Bazin??? va fi fix investia- sora cu partia!!!! desi macar acolo nu aveam asteptari! dar acuma ca avem un primar care se intalneste cu un prim ministru….s-avem pardon!!!! este deja din alta liga!!! de nepamanteni!!!

 • Daca a ingropat Crețu 8 milioane de euro in deal ,ăsta e mzi cu motz si vrea sa ingroape 25.numai tiribombe viseaza.

 • Atata mai comentati ! cand era don cretu si de plecat pleca doar la schi in austria! macar primaru actual da din coate pentru sprijin sa poata aduce orasu asta pe linia de plutire !

 • Doi la leu. Cum îi turcul și pistolul.
  Gânduri faraonice care nu vor avea niciun început. Coboară băiete cu picioarele pe pământ și ocupă -te de ceva realizabil. Plimbă-te pe trotuarele orașului și vezi în ce hal arată. Strada Năsăudului și alte străzi arată ca un câmp arat. Tot orașul este găurit, iar praful în învăluie ca o ceață densă. Oare când, acești indivizi, vor da socoteală de toate aceste tâmpenii ?

 • Oare domnul primar i-a povestit premierului si de str. Mihai Viteazu?
  I-a spus ca toata admninistratia nu e in stare sa se ocupe de o amarata de strada?
  Apropos…cativa batranei s-au apucat azi de asfaltat. Precum preconizam…un fiasco. Un asfalt de 5 cm grosime DOAR de-a lungul santurilor. Carpeala mare!! Nu o sa tina nici pana la Rusalii!
  Dar…pe astia ii avem, cu astia defilam!!

  • Tu esti deaa fostei administratii de vrei sa pui in carca turcului problemele strazii mihai viteazu – „rezolvata„ cu surle si trambite de Niculae unflatzelu? a rezolvato fain a pus presu peste c@@@@.
   de aia locuitorii mihai viteazu au venit cu toti la primarul turc sa se planga. ca de bine ce a facut fostul vice pesedist.

  • @numa io:
   Nicidecum nu sunt de-a fostei administratii. Toata viata mea am fost de partea dreptei. Si asa voi ramane.
   Dar votand am dreptul sa obiectez cand vad abateri. Acum, pe strada asta sunt abateri mari.
   Asa cum se lucreaza problemele nu se vor rezolva. Doar time and money consuming!

 • Auleu,ce realizare să te întâlnești cu prim-ministrul!!:))))) , păi la ce ne trebuie ditamai bazinul când avem atâtea gropi încât fiecare stradă v a deveni un mic bazin?! Halo… coborâți printre pământeni că sunteți „varză” !!! Au trecut doi ani și primarul nu are stabilit un program de audiențe cu publicul, poate pentru că îi place doar în cercuri alese, că mno acolo merge pe simandicisme ,pe când cetățenii îi vor spune verde în față cum stă treaba și primarului îi place să audă doar laude și ode. Până și Crețu avea program cu publicul săptămânal, nu credeam că vom ajunge să l regretăm, asta spune multe despre actualul.

 • Geo: oare cum s-a ajuns la problemele din prezent ale primariei? evident, din nepasarea fostelor administratii timp de 30 de ani, din care cati au fost ai PSD? PREA MULTI.
  acum da, trebuie sa se repare tot: din interiorul institutiei si din exterior, de pe strada. dar e mai usor pentru tine sa dai din gura, sa te alaturi celor ce fac campanie anti PNL si anti Primar TURC, decat sa iti recunosti neputinta si chiar sa faci, efectiv, ceva.

 • Domnule” inițiale” vorbești avioane precum sunteți. Adică pesedistii din administrația veche sunt de vină pentru dezastrul de acuma,de acord, însă ce ați făcut în acest sens? Câte sancțiuni ați aplicat? Câte posturi ați redus? Câte direcții ați comasat ca să mai scăpăm de șefii și directorii care se cred Dumnezei și care tratează cetățenii de la înălțimea veniturilor încasate pe degeaba?? Aud??? Mie îmi reproșezi că nu fac nimic în acest sens??:)) sunteți de tot râsul, păi v-am ales pe voi să faceți, eu muncesc pentru un salariu aproape decent și uite scriu aici pentru că îmi pasă, pentru că am crezut în marea schimbare promisă de voi în campanie, pentru că v-am votat! Nu mă alătur nici unei campanii nici anti PNL nici anti Turc , căci nu este nevoie, vă faceți singuri anticampania,prin „realizările”voastre. Eu încă sper să vă redresați că au trecut doi ani și începe numărătoarea inversă,iar la vot voi veți fi cei neputincioși, iar noi cetățenii vă vom arăta cât de mici și neînsemnați sunteți . V-ați bătut joc de șansa pe care v-am dat-o prin vot! Să vă fie rușine! P.S. Nu trebuie să mi răspunzi,pune mâna și muncește ceva că de aceea vă plătim din banii noștri!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.