Actualitate Recomandări

Echipamente moderne pentru Secția ATI a SJU Bistrița, asigurate de Ministerul Sănătății

Secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost recent dotată cu echipamente medicale moderne, destinate procedurilor în scop diagnostic și terapeutic în afecțiunile tractului respirator, în cadrul Componentei D a Proiectului „Întărirea sistemului de sănătate publică pentru a răspunde crizei COVID-19”, implementat de Ministerul Sănătății prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale, a anunțat SJU Bistrița.

Este vorba de: 1 videobronhoscop flexibil de uz pediatric, 1 videobronhoscop flexibil de uz adult, 4 videolaringoscoape (cu specific: neonatologic, pediatric, adult dim. 3, adult tip D-blade).

Dispozitivele au fost livrate de firma contractantă, care a asigurat punerea acestora în funcțiune și instruirea personalului medical și tehnic de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

2 comentarii

  • Poze cu cele 12 ventilatoare de 700.000 de Euro bucata, pentru bolnavii de Covid cumpărate anul trecut, când o să publice Spitalul Județean pe pagina de Facebook?! Nu de alta dar cu 8,4 milioane de Euro era gata noua aripă a Spitalului. Să vedem și noi cum arată. Pe Net, nu găsești mai scumpe de 20.000 să dai cu toată artileria lui Putin. Măcar să vedem pozele de banii ăia!

    8
    3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.