Actualitate

Lorand Toth: 10 lei. Cu atât sunt sprijinite tinerele familii

”10 lei. Cu atât sprijină ministrul Finanțelor tinerele familii. Aceasta este una dintre măsurile anunțate de PSD și PNL în 2022, ca parte din pachetul ”anticriză”. În aceste vremuri când inflația este la cote maxime, orice sprijin este binevenit, însă este o sumă derizorie cu un efect minim pentru orice familie”, spune președintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth.

El a menționat:

”Pentru acest pachet probabil guvernul s-a gândit doar la capital politic fără să se gândească cum să simplifice procesul.

Pentru acești 10 lei trebuie să faci o grămadă de drumuri. Mers la școala copilului pentru a obține o adeverință, mers la angajator pentru a depune adeverința, și bineînțeles și obisnuita declarație pe propria răspundere.

Întrebarea este, la ce s-au gândit guvernanții că poate face o familie cu 10 lei? Atât costă două caiete”.

Etichete

4 comentarii

 • Stiu de ce se dau 10 lei familiilor ce au copii …
  Aceste familii alimentau pe luna in medie 20 l de benzina si ce s au gandit
  Parlamentarii…..AM RENUNTAT SA SUPORTAM CU 0.5 LEI PE LITRU COMBUSTIBIL .. DAR CE FACEM CU ACESTI BANI????
  CUM NU AU CE FACE CU ACEI BANI, ca s prea putini si da cu virgula, S AU GANDIT SA I DEA La …..fraieri!!!!…la ei 20lx0,50=10lei ….
  ÑOOOOO…LA FRAIERI NIMIC CU DA CU VIRGULA!!!

  2
  6
  • Ocupați-vă cu lucruri serioase USR!!!
   Nu v-am votat ca să vă văd cu asemenea critici de puțină profesionalitate!
   București și Cluj sunt unicele orașe unde filialele USR se mișcă, restul orașelor și filiale sunt ca și strânse,să spun Grosso Modo… E nevoie de muncă acolo , astea ar fi lucrurile care mie mi-ar plăcea să le văd din partea USR.
   Sunt critic cu toții ceilalți dar cu voi dublu și mă pun primul în al face.

   3
   3
 • USR a umplut țara de piste de biciclete si de sinecuri cu dedicatie pentru membrii de vaza ai sectei,prin PNNR ul secretizat de Ghinea .Plus promovarea pana la paroxism ale masurilor restrictive impotriva categoriilor largi de cetateni,aducand prejudicii demnitatii si drepturilor omului.Socotiti usr istilor cat au pierdut oamenii din cauza tampeniilor pe care le ati sustinut . La fel de adevarat este ca si FSN ul militaro socialist face caterinca de oameni.Dar secta asta a voastra ar trebui sa nu mai apara in esichierul politic.

  7
  2
  • @Doktor de nervi

   E doar un punct de-al tău de vedere, nu-l aplaud doar îl citesc, ți-l respect și acolo rămâne.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.