Sport

Ediţia de primăvară a ”Cupei Generozităţii” la fotbal, câştigată de echipa ISU Bistriţa (FOTO)

Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa s-a impus la ediţia de Paşti a ”Cupei Generozităţii”, competiţie caritabilă de fotbal organizată de dr. Marius Pop şi prietenii la Baza Sportivă Alex pentru a 17-a oară. Învinşi la penalty-uri au fost câştigătorii de acum un an, Profesorii.

Rezultatele înregistrate în Grupa A: Medicii – Presa 3-0, Profesorii – Taximetriştii 2-2, Profesorii – Presa 9-1, Taximetriştii – Medicii 4-1, Presa – Taximetriştii 4-4, Profesorii – Medicii 10-0.

În Grupa B s-au jucat următoarele meciuri: ISU – Artiştii 6-3, ISU – Poliţia Locală 4-3, Artiştii – Poliţia Locală 5-1. Magistraţii nu au mai participat la această ediţie.

În semifinale, Profesorii (locul 1 în Grupa A) au trecut cu 3-2 de Artişti (locul 2 în grupa B), în timp ce ISU (1B) a învins, tot cu 3-2, echipa Taximetriştilor (2A).

Finala a fost câştigată de ISU, care a dispus cu 3-1 la penalty-uri de Profesori, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 2-2. Singurul jucător de la Profesori care a transformat a fost Sergiu Costin, campion al României cu Oţelul Galaţi în 2011, pentru care a evoluat şi în Liga Campionilor.

AICI MAI MULTE IMAGINI!

Formaţia artiştilor a fost coordonată din teren de directorul adjunct al Centrului Judeţean pentru Cultură, Nicolae Cioancă, iar consilierul local PNL Alin Seserman a jucat la Presă.

Suma de bani strânsă din donaţii la această competiţie caritabilă desfăşurată sub deviza ”Ce ne uneşte? Altruismul, compasiunea şi înţelegerea pentru cei în nevoie de lângă noi”, 3.000 de lei, va fi oferită unor familii nevoiaşe din judeţ. Clubul Lions a premiat cu o sumă de bani un elev sportiv cu rezultate deosebite: voleibalistul Marius Pudilic.

Dr. Marius Pop, preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti din Bistriţa-Năsăud, le-a dat tuturor întâlnire în luna noiembrie, la ediţia de iarnă a ”Cupei Generozităţii”.

1 cupa generozitatii apr 15 2 marius pop cupa generozitatii apr 15 3 cupa generozitatii apr 15 4 alin seserman sg costin apr 15 5 cupa generozitatii apr 15 isu profesorii 6 marius pop cupa generozitatii apr 15 17 cupa generozitatii marius pudilic 18 isu cupa generozitatii apr 15

 

Eugen Gheorghe

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.