Actualitate Sport

Visul frumos al lui Virgil Rus s-a împlinit. New Art of Body Gym, după chipul şi asemănarea sa (FOTO)

Fiecare om are un vis, dar prea puţini fac totul ca să îl transforme în realitate. După 13 ani în care a fost un deschizător de drumuri în ceea ce înseamnă programe de întreţinere corporală, a venit vremea ca Virgil Rus să mai facă un pas important: să-şi modeleze visul. Aşa a apărut New Art of Body Gym!

Poţi recunoaşte un om de valoare, un lider, atunci când alţii îl urmează oriunde s-ar îndrepta. Fost gimnast de performanţă, excelent dansator, profesor universitar de educaţie fizică şi sport şi mai nou cântăreţ, Virgil Rus i-a „atins” pe toţi cei cărora le-a transmis câte o fărâmă din pasiunea lui pentru sănătate, frumuseţe şi armonie.

Aşa se explică de ce, în secunda în care a decis să înceapă un nou proiect, de data aceasta personal, l-au urmat. Vineri seara, la deschiderea Centrului performant de analiză, modelare şi întreţinere corporală „New Art of Body Gym”, s-au strâns în jurul lui să-i dea impulsul de care are nevoie pe noul drum pe care a pornit: de manager al propriei sale săli de sport, nu înainte însă de a se bucura să vadă în fiecare colţ, în fiecare instalaţie, sufletul lui Virgil. „New Art of Body Gym” e construit după chipul şi asemănarea sa, blând, dar în acelaşi timp dinamic, fiind o adevărată bijuterie care are un potenţial uriaş de strălucire.

În faţa unui fototapet care reprezintă o pădure încă sub greutatea picăturilor de rouă, Virgil le-a explicat oaspeţilor săi de ce a deschis o nouă sală de sport în condiţiile în care piaţa pare a fi saturată.

„Mi-am dorit să ofer ceva mai mult decât există. În această sală îşi vor găsi locul cei care iubesc armonia, nu numai corporală, ci şi spirituală, o sală care să se inducă starea de bine prin cadrul ambiental pe care l-am creat. În această sală veţi găsi cea mai largă gamă de programe care se adresează întregului organism. Nu veţi găsi programe la aparate grele fiindcă nici nu mi-am dorit. Rezultatele pe care le-am obţinut în cei 13 ani au fost realizate în special cu exerciţii din gimnastică şi atletism. Mai departe a fost o completare de combinaţii din tae-bo pe care le-am adus fiindcă era în trend acum 13 ani. Eu zic că am avansat, am trecut la alt nivel”, a spus el.

În ce priveşte varietatea de lumini din sală, Virgil Rus a explicat că acestea nu sunt alese întâmplător fiindcă anumite culori dau dinamică, altele induc starea de tristeţe. „În cadrul orelor, sunt anumite momente în care, dacă vom aduce un plus de culoare, corpul va avea altă senzaţie, va avea o altă stare. În momentul în care vreau o lecţie dinamică, la culoarea roşie frecvenţa cardiacă reacţionează altfel, ori noi lucrăm cu aceste exerciţii într-un mod adecvat principiilor educaţiei fizice şi sportului fiindcă altfel nu obţinem rezultate. Lumina ne aduce ceva complementar în oră”, a spus el.

Virgil Rus i-a mulţumit prof. univ. dr. Cornelia Macarie, managerul Aletheia, care i-a pus la dispoziţie spaţiul în care a creat centrul, managerului Comelf, Dorin Stoian, a cărui firmă a realizat un aparat important pentru sală, lui Călin Macra a cărui firmă de construcţii a realizat lucrările de amenajare, Paulei Sângeorzan care a livrat produse necesare amenajării, Aneimaria Ştefănuţiu care a furnizat oglinzile, lui Călin Domnici, lui Florin Moga şi soţiei lui Corina Rus care l-a sprijinit necondiţionat, aşa cum o face de obicei.

Apoi şi-a prezentat echipa formată din antrenori cu experienţă, dar şi studenţi ai săi de la UBB cu tot cu programele pe care le vor derula: Andrada Costeanu – kinetoprofilaxie, Alina Zagrai – power circuit, Ioana Maria – diamond dance, Mălina Moldovan – elegant gym, Laura Moldovan – extreme woman şi Bogdan Moldovan – body fit care va folosi tehnici de automotivare şi competiţie.

„Proiectul meu este acela de a deschide o şcoală fitness bistriţeană. Suntem obişnuiţi să preluăm de la alţii foarte multe, dar avem valori la noi, aici, la Bistriţa. Printre cei care vor lucra aici sunt absolvenţi ai Facultăţii de Educaţie şi Sport care sunt foarte bine pregătiţi. Îmi doresc să fac o şcoală de fitness”, a spus el.

AICI VEDEŢI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA INAUGURARE

Toţi colaboratoprii săi au prezentat câteva exerciţii demonstrative folosind inclusiv aparatele care permit antrenamente „suspendate”, foarte eficiente.Mai multe perechi de copii au dansat, iar „Trupa Noastră – Profii” a susţinut un recital în timp ce oaspeţii lui Virgil Rus au sorbit din cupele cu şampanie şi i-au urat succes în tot ce va face de acum pentru sănătatea şi armonia fizică şi mentală a bistriţenilor care vor frecventa programele sale.

Cristiana Sabău

Centru Virgil 2 Centru VIrgil 3 centru Virgil 4 Centru Virgil 5 centru Virgil 6 Centru Virgil 7 Centru Virgil 8 Centru Virgil 9 Centru Virgil 10 Centru Virgil 11 Centru Virgil 12 Centru Virgil 13

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.