Sport

Next level pentru Virgil Rus. Îşi deschide propriul centru de modelare şi întreţinere corporală

După ani în care a antrenat prin majoritatea sălilor de fitness din oraş, a venit ziua cea mare în care Virgil Rus îşi deschide propriul centru de modelare şi întreţinere corporală. Se numeşte "New Art of Body Gym" şi e o adevărată bijuterie în care a investit timp, bani şi energie. Azi e deschiderea oficială.

Centrul performant de analiză, modelare şi întreţinere corporală „New Art of Body Gym”. Aşa se numeşte incinta din Piaţa Mihai Eminescu pe care doctorul în Educaţie Fizică şi Sport, Virgil Rus, a amenajat-o în ultima lună după propria concepţie, în care va continua să antreneze şi pe care o va manageria, trecând astfel la un alt nivel de dezvoltare personală şi profesională, unul mai înalt.

„Va fi o sală diferită de altele şi mult mai funcţională. Îmi doresc să o adaptez diferitelor specialităţi, cum ar fi fitness sau gimnastică, şi anumitor părţi din oră. În funcţie de dinamica orelor, de forma şi conţinutul lor, sala se va schimba Virgil sala 2datorită unor specialişti cu care fac nişte sisteme de lumini. Ambianţa va fi diferită, vom avea o relaţie virtuală cu natura, dar care face bine pe fond psihic. Vom încerca să abordăm cât mai holistic şi cât mai complet ceea ce înseamnă corpul uman, nu doar fizic, ci şi mental, spiritual”, a spus Virgil Rus.


În „New Art of Body Gym” se vor practica toate formele de efort fizic. „Au venit spre acest centru o parte dintre specialiştii care doresc să înceapă ceva nou şi frumos şi cu adresabilitate cât mai largă. Va fi un centru cu circuit închis. Nu va veni oricine să lucreze aici. Va fi acceptat doar dacă i se face o analiză somato-funcţional, va fi supravegheat. Fireşte că poate veni oricine, dar va avea de ales un antrenor sau o clasă. Vor fi mai multe clase, cum ar fi renumitele antrenamente hit, cardio, tot felul de combinaţii care sunt în trendSala Virgil 1 în lumea sportului pentru toţi. Eu sunt un formator de competenţe la urma urmei şi încerc să-i sprijin pe cei care vin. Le voi acorda asistenţă, îi voi susţine în ceea ce fac pentru a-şi dezvolta propriul lor stil, adecvat şi raportat la cerinţe, dar şi la principiile educaţiei fizice şi sportului fiindcă sub acest domeniu ne desfăşurăm activitatea”, a spus Virgil Rus.

Întrucât e cunoscut drept un promotor al celor mai noi stiluri de antrenament, l-am întrebat dacă va continua şi în sala proprie să inoveze. „Eu încerc să aduc în acest domeniu nu doar noul, ci ceea ce am acumulat până acum. Eu vreau ca omul care vine la noi în sală să-şi atingă scopul fără să mai aibă nevoie de altceva. Intrând în această zonă, în scurt timp el va putea vedea rezultate în raport cu aşteptările şi va vedea că noi vom reuşi să optimizăm, prin ceea ce facem, funcţionarea corpului uman. Programele noastre sunt foarte diversificate, dar toate au la bază gimnastica şi atletismul. Aceste două discipline se regăsesc în toate programele. Eu sunt specializat pe gimnastică, asta predau şi la facultate, şi vreau să-mi demonstrez mie, în primul rând, că putem brandui un lucru, să plece de la noi la nivel naţional, european şi de ce nu, mondial”, a spus el.

În noul centru pe care îl conduce, Virgil Rus spune că nu va sta deoparte, ci se va ocupa în continuare de antrenamente. „Voi administra acest centru, dar mă voi ocupa şi personal de clienţi, voi avea programe speciale care vor apărea în oferta noastră pe care o vom face publică după sărbători. Voi fi atât antrenor personal, ca şi până acum, pentru cei care doresc, dar voi ţine şi ore la clase de la aceeaşi oră ca şi până acum, de la 19.00 la 20.00. Ce fac eu e o combinaţie între mijloace specifice şcolii gimnasticii, atletismului, artelor marţiale, dar şi baletului. Eu am un program complex”, a spus Virgil Rus.

În afară de el, în noul centru vor mai antrena şi alte persoane, inclusiv studenţi de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a UBB. „Una dintre studente va ţine ore de dans în fiecare marţi şi joi de la ora 21.00. Sala e adaptată şi pentru dans, în mod special tango, valsuri şi aşa mai departe. Un client poate începe un program privat la ora 16.00 sau 17.00 şi să rămână seara la un dans sau să meargă acasă şi să se întoarcă la dans”,a  spus el.

Vineri, 3 aprilie, centrul va fi deschis oficial la ora 19.00, ocazie cu care va fi prezentată sala, instructorii care vor antrena şi se va face o mică demonstraţie pe noile produse şi aparate. În final, va cânta „Trupa Noastră – Profii”.

În calitate de partener media constant al proiectelor derulate de Virgil Rus, Timp Online îi urează mult succes pe drumul pe care a pornit.

Cristiana Sabău

3 comentarii

  • Virgil Rus este un om cu viziune, dar si un om de actiune. In urma cu mai bine de doi ani, cand circulau zvonuri potrivit cărora Extensia Bistriţa a Universităţii „Babeş-Bolyai” s-ar putea desfiinţa, Virgil Rus a venit cu argumente solide in favoarea mentinerii si continuarii activitatii acestui centru universitar. Nu stiu cat au contat argumentele sale, dar cert este ca Extensia Bistriţa a Universităţii „Babeş-Bolyai” continua sa existe. Tot atunci autoritatile locale isi luau angajamentul ca vor construi un Campus Universitar la Bistrita. Din pacate pana in prezent angajamentul lor ingroasa lista promisiunilor neonorate. In schimb, Virgil Rus trece la actiune si deschide propriul centru de modelare şi întreţinere corporală. Este un expemplu pe care autoritatile locale ar trebui sa-l urmeze, cel putin in privinta construirii Campusului Universitar promis.

  • Se poate lua exemplu si in Bistrita , sa se amenajeze aparate pt sport outdoor cum este in Cluj , in Parcul Central Simion Barnutiu sau chiar mai bine. Poate in Padurea Codrisor ….

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS