Social

Efectele vijeliilor în județul Bistrița-Năsăud. Unde au apărut probleme (FOTO)

Sâmbătă 13 iunie, cod roșu și cod portocaliu / Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a anunțat că, în urma avertizărilor meteorologice cod portocaliu și roșu de vijelii, până acum s-au înregistrat următoarele evenimente:

– pe o stradă din orașul Beclean au fost inundate o curte, un subsol și o bucătărie de vară, intervine un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean;

– Rusu de Jos: o curte și un subsol inundate, intervine un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean;

– Feldru: pe o stradă au fost inundate cinci curți și subsoluri, intervine SVSU Feldru;

– Sărata: o curte inundată, intervine SVSU Bistrița;

– Buduș: au fost inundate o curte și un subsol, intervine SVSU Budacu de Jos;

– Perișor: un subsol inundat, intervine SVSU Zagra;

– Susenii Bârgăului: a fost inundată o gospodărie, intervine Garda de Intervenție Prundu Bârgăului.

Anterior, fusese anunțat faptul că un brad a căzut pe rețeaua de medie tensiune în zona centrului de informare turistică din Bistrița Bârgăului, curentul fiind întrerupt în zonă, la fel și alimentarea cu apă potabilă.

În comunicatul remis la ora 21.30, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud informează că situația este monitorizată în permanență.

Sâmbătă seară, între orele 18.45 – 19.45, au fost sub cod roșu orașele Năsăud și Beclean, comunele Nimigea, Căianu Mic, Șintereag, Braniștea, Nușeni, Salva, Șieu Odorhei, Chiuza. Întreg județul Bistrița-Năsăud este sub cod portocaliu până duminică dimineață, apoi sub cod galben până marți.

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS