Social

Focar de Covid-19 la centrul pentru vârstnici din Maieru. 22 de internați în spital

22 de persoane de la Centrul Rezidenţial pentru Vârstnici ”Sfinţii Zaharia şi Elisabeta” din Maieru au fost diagnosticate cu Covid-19: 18 beneficiari, trei infirmiere și bucătăreasa, informează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Toate aceste persoane diagnosticate cu Covid-19 au fost transferate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru a primi îngrijiri specifice.

Cele trei persoane beneficiare ale centrului pentru vârstnici care au avut rezultate negative la testarea pentru coronavirus au fost transferate într-un apartament pus la dispoziție de Primăria Maieru, pentru a se efectua dezinfecția la centru.

În urma anchetei epidemiologice, au fost izolați contacții persoanelor infectate.

În 10 iunie au fost confirmate patru cazuri, la o infirmieră și trei beneficiari, apoi astăzi inițial au mai fost anunțate patru (două infirmiere și doi beneficiari).

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/2793661894096616

Reamintim că centrul este administrat de Asociația Filantropia Ortodoxă – Filiala Bistrița-Năsăud, sub patronajul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului. Centrul funcţionează din anul 2015 ca serviciu social în regim rezidenţial pentru persoane vârstnice. Construcţia a fost realizată în baza unui proiect european de către Primăria Maieru.

1 comentariu

  • Viruselul ăsta nu ține cont de religie,funcție și mărimea contului din bancă.Dacă și în comună cu popă-primar,sfinți și icoane pe toți pereți și-a băgat drăcușorul coada…din 21 de persoane îngrijite,doar 3 asimtomatici au scăpat,atunci e clar,Doamne ,Doamne ne-a dat minte să ne protejăm,iar lumînările și moaștele sunt bune ,unele în pomul de crăciun,iar celelalte în groapă.
    PĂREREA MEA!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS