Actualitate

Elena Borş – adjunct la Generală nr. 1, Claudiu Şular – director la Generală nr. 2 – surse

Elena Borş, fostul inspector de resurse umane de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, va fi director adjunct la Şcoala Generală nr. 1 Bistriţa unde este titulară, spun surse din instituţie.

Conform surselor citate, Elena Borş, la fel ca şi alţi inspectori care au fost înlocuiţi din funcţii, nu va reveni în şcoală ca simplu profesor, ci va avea funcţie de conducere. În cazul fostei inspectoare de personal, este vorba de funcţia de director adjunct al Şcolii Generale nr.1 Bistriţa. Elena Borş nu a putut fi contactată pentru a comenta informaţia.

Potrivit surselor citate, profesorul Claudiu Şular, fost director al Liceului de Muzică „Tudor Jarda”, înlocuit de Vasile Marc, va fi numit director al Şcolii Generale nr. 2 Bistriţa în locul actualului titular, Viorel Luca.

Claudiu Şular a fost şi mai este unul dintre manifestanţii care a protestat la Prefectura Bistriţa-Năsăud cerând plecarea preşedintelui Traian Băsescu.

Cristiana Sabău

   

7 comentarii

    • Binenteles . ma mir ca mai intrebati. sa vedeti dupa ca pin astia [USL] ,,laba ,, pe Romania………………ce ,,fericire o sa fie . veti trai din ce in ce mai bine .

  • Luca, te-ai zbatut prea mult !!!! Greu de lucrat in aceasta scoala! Ce se fac astia cu „Jos Basescu” cand vine „Sus Basescu”?!! Circul de pe lume! Ma minunez pe zi ce trece, pana pe 3 septembrie ce se mai intampla……

    • o sa vina Marc si o sa va puna pe voi directori, din lista de experti pe care o sa o faca el impreuna cu Olteanu, dintre slugile de partid. Rusine sa va fie ! Mergeti acasa si vedeti-va de treaba, ca ati aratat de ce sunteti in stare, inclusiv ca directori, mai ales cum stiti sa va purtati cu angajatii.

  • dincolo de comentariile si interpretarile politice, desi cu optiuni si convingeri politice diferite, cei doi isi merita, fiecare in parte postul, si vor fi doi manageri foarte buni. Atata Elena Bors la resurse umane in ISJ dar si Claudiu Sular ca director al Liceului de Muzica au dovedit profesionalism pe posturile lor, Bors ca un expert in resurse umane, Sular luptand pentru binele Liceului de Muzica, riscandu-si chiar postul.

    • Aprob! Sunt inspectori si directori care au dovedit competenta, profesionalism si dorinta de a face ca lucrurile sa mearga bine. Nu mi-au placut niciodata schimbarile inutile! Nu este om fara cusur, mai ales in lumea pe care o traim! Cu toate acestea ma minunez de ce se intampla in acest august fierbinte. Sunt trista…………………..si cui ii pasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Si totusi, stim cu totii ca nu mai esti numit director in ziua de azi pt. calitatile de bun manager, sau macar pentru cele de bun profesor. In cele mai multe cazuri acestia sunt doar niste oameni doritori de functii si/sau sporuri, cu sustinere politica sau in circumstante in care nimeni nu ar dori sa fie si care nu sunt dispusi sa faca treaba in cele 18 ore la catedra pt. ca e mai usor sa te tragi intr-o poza sau sa plimbi o foaie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.