Politică

Elena Udrea are o curiozitate în legătură cu Ioan Oltean. ”Nu ne interesează cantitatea, ci calitatea”

Întrebată dacă se vor mai înscrie în PMP şi alţi parlamentari PDL şi dacă partidul este interesat să-l coopteze pe deputatul Ioan Oltean, Elena Udrea a precizat că PMP vrea ”calitate, nu cantitate”, că nu îşi propune să ia pe oricine, dar că sunt bineveniţi ”toţi cei care gândesc ca noi şi vor să acţioneze ca noi”.

”PMP nu şi-a propus să racoleze oameni de partid, ba mai mult, sunt colegi din Parlament care şi-au exprimat intenţia de a se înscrie în PMP şi nu au fost acceptaţi. Noi nu tindem la un număr cât mai mare de parlamentari, nu avem nevoie să facem vreun joc de putere cu PSD sau PNL, nu ne interesează cantitatea, ci calitatea. Avem o sită cu ochiurile foarte mici, nu ne propunem să luăm pe oricine, ci oameni care, prin tot ce au făcut până acum şi prin ce sunt dispuşi să facă de acum, să fie capabili şi să aibă suficientă energie să susţină acest proiect al PMP. Sunt colegi care se vor alătura PMP în perioada următoare, dar îl lăsăm pe fiecare să anunţe la momentul potrivit. Cred că oameni de calitate, de bună credinţă, există în toate partidele, de multe ori aceştia nu se pot manifesta din cauza conducerilor acelor partide, de aceea nu e relevant dacă cei care vor să vină au fost până acum într-un proiect politic sau altul, ci ce au făcut şi ce vor să facă. Sunt bineveniţi toţi cei care gândesc ca noi şi vor să acţioneze ca noi. Cel mai mult ne-am dori să vină alături de noi oameni care nu au mai făcut politică până acum”, a declarat deputatul Elena Udrea într-o conferinţă de presă.

Întrebată dacă anul trecut, când a candidat la preşedinţia PDL, reprezentanţii filialei Bistriţa-Năsăud au votat-o, Elena Udrea a răspuns: ”Şi eu, tot de un an, am aceeaşi curiozitate. Dacă am avut promisiuni? Şi aşa, şi aşa, ca la noi. Cu cine a votat domnul Oltean? Depinde cine îl întreabă”.

După ce Ioan Oltean a declarat că regretă că nu este în Bistriţa să fie o gazdă bună şi că o va suna să-i ureze bun venit, Elena Udrea a menţionat că până la momentul respectiv nu a primit niciun telefon în acest sens. ”Până acum nu, dar e adevărat că nici nu am ţinut telefonul lângă mine. Dar probabil că o să mă sune”.

”Noi suntem un proiect născut ca nevoie de a face opoziţie la USL, nu de a duce mai departe discursul destructiv al unor lideri de centru-dreapta în interiorul opoziţiei. Faptul că a existat acest miting al PDL nu poate decât să arate că este nevoie în opoziţie de acţiuni majore, de colaborarea opoziţiei la astfel de acţiuni împotriva guvernului USL”, a spus ea.

Solicitată să comenteze declaraţia liderului PDL Vasile Blaga care a spus: ”Eu nu-i fac ochi dulci lui Antonescu”, ea a afirmat: ”Nu ştiu la cine se referea declaraţia domnului Vasile Blaga. Presupun că a simţit nevoia să spună că nu va face parteneriat cu USL şi că nu-i face ochi dulci lui Crin Antonescu. Este bine că am aflat că nu se va întâmpla lucrul acesta”, a răspuns ea.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.