Actualitate

Emil Iugan: ”Am fost la limita dintre viață și moarte”. Ce mesaj transmite (VIDEO)

”Experiența personală a trecerii prin boală, la un pas de moarte, reprezintă o lecție cutremurătoare. Realizezi, mai mult decât oricând, că virusul nu ține cont de nume, de statut, nici de cifra de afaceri și că toți suntem la fel de vulnerabili în fața lui. Îi mulțumim d-lui Emil Iugan că a ales să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că gestionarea pandemiei depinde de noi toți. În ceea ce ne privește, am rămas profund impresionați să vedem un om ca dânsul cu ochii plini de lacrimi, relatându-ne momentul de cumpănă prin care a trecut”, a postat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud pe Facebook.

În clipul video, Emil Iugan – administratorul SC Silvania International, societate care face parte din grupul de firme MIS Grup, cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud, spune că el și familia sa s-au vaccinat.

”În noiembrie anul trecut, am crezut că sunt răcit, dar s-a constatat că aveam Covid și într-o stare foarte gravă am ajuns la spital la ATI. Am stat o lună de zile în spital, am fost la limită între viață și moarte. M-a salvat în primul rând puterea lui Dumnezeu și în al doilea rând strădania și tratamentul de care am beneficiat, nu numai eu, toți bolnavii fără deosebire, din partea unui personal medical calificat. Sunt creștin practicant, fac parte din cultul penticostal, și înainte de a mă vaccina am luat legătura cu pastori cunoscuți, cu prieteni, cu slujitori ai altarelor de la toate cultele din țară și străinătate și cu toții am ajuns la concluzia că vaccinarea este un act medical benevol, care nu intră în contradicție cu principiile moralei creștine, cu ceea ce scrie în Biblie, din contră.

Îmi desfășor activitatea într-o firmă în care intră zilnic 300 de salariați și peste 50 de persoane străine cu care intrăm în contact. Ca să mă protejez pe mine, viața mea și a familiei mele, a salariaților, am decis în cadrul grupului de firme să stăm de vorbă prietenește, să conștientizăm această nevoie, care presupune o grabă. Și așa e foarte tâziu, efectele se văd. Singurul instrument care dă rezultate este vaccinul, pe care este necesar să-l facem. Din păcate, beneficiem de o informare potrivnică, de o campanie de dezinformare din partea unor oameni care nu sunt de meserie și care a prins la mare parte din populație. Am luat legătura cu medici, cu profesori, cu cercetători, cu oameni care cunosc bine problema și în unanimitate mi-au spus că singura soluție la îndemână, gratuită, ușor de administrat chiar și la locul de muncă, este vaccinul.

Vă îndemn pe toți, pe salariații noștri, pe toți cei cu care intrăm în contact, pe cei pe care îi cunoaștem: este nevoie să ne vaccinăm, în interesul vieții noastre personale, a familiilor, a comunităților în care trăim și muncim”, spune Emil Iugan.

19 comentarii

  • Dacă nu era prietenul Răducu, era decedat. Inițial nici nu a vrut să se interneze, a fost o muncă de grea de lămurire. Binențeles un factor important în salvarea se e că a fost tratat la fel ca toți bolnavii fără deosebire.
   Întreb pentru un prieten dacă în schema de tratament a intrat și ivermectina ?
   În prezent e vaccinat ?
   Așteptăm și povestea lui Răducu, nici lui nu i-a fost ușor în lupta cu virusul.

  • Bravo domnule Iugan. In sfârșit începem să punem punctul pe i. Sa sperăm că membrii comunității o să înțeleagă mesajul.

  • La spitalul din Bistrita, daca iti duci de acasa ivermectina, adica daca ai relatii la medici,scapi( ivermectina nu e aprobata dar salveaza, pentru ca virusul nu i virus de fapt, virusii NU MOR CU ANTIBIOTICE ci cu antivirale, Covidul e de fapt un PARAZIT, de aceea e buna ivermectina ca e antiparazitar pentru caini, mai nou pt oameni), altfel…intubare=moarte sigura. Luati ivermectina ca sa traiti, alte state din lume trateaza cu ivermectina. Am testat pe un membru din familia mea cu peste 80% plamanii afectati, la ATI, ivermectina l a salvat si traieste. Domnul cu noi! Dl Iugan trebuia musai sa spuna ca a luat ivermectina ca sa ajute si pe altii in disperarea din spitale. De ce nu o face??? Pt ca nu e in protocol…crapau-ar toti cei care au aprobat protocoalele astea cu Azitrox de exterminare in masa.

  • Am fost într-un moment critic și am luptat fără pastori și alți vraci care sa-mi explice ce și cum in vremea când spitalele erau pline de vizitatori pocăiți care încercau sa mai racoleze adepți. Nu i-am crezut pentru ca toți aveau aceeași poveste cu cancerul și tatăl bețiv care s-au vindecat prin rugăciune.

  • Credinta e o alegere individuală și fiecare își alege cum și-o exprima și din ce comunitate face parte. Nu te obliga nimeni sa asculti si nici nu tr forțează. Trăim in UE, nu in Spania anilor 60’ și nici in Roma antica. Faptul ca nu-ți plac pocăiții (termen pe care il folosesti extrem de prost având in vedere ca e defapt un adjectiv al creștinilor din toate denominațiile) si nu reprezintă un cult, e cu totul alta treaba. N-are nici o legătura mesajul din articol care este despre cum o persoana a trecut prin mai multe procese de gândire pentru a se convinge ca vaccinarea e un lucru bun. Dacă ai trecut prin momente de cumpăna “fără ajutor” bravo tie, se pare totusi ca momentul acela dificil nu te-a schimbat deloc. Cam trist. Tot un bullshit vorbești si tot 0 empatie ai fata de oameni si fata de un mesaj menit sa împărtășească o experiența.

 • Citeam zilele trecute ca moartea unui cunoscut om de afaceri din orasul Gaesti (jud. Dambovita) a marit de cateva ori numarul persoanelor care s-au vaccinat. Frica pazeste pepenii!

 • La spitalul din Bistrita, daca iti duci de acasa ivermectina, adica daca ai relatii la medici,scapi( ivermectina nu e aprobata dar salveaza, pentru ca virusul nu i virus de fapt, virusii NU MOR CU ANTIBIOTICE ci cu antivirale, Covidul e de fapt un PARAZIT, de aceea e buna ivermectina ca e antiparazitar pentru caini, mai nou pt oameni), altfel…intubare=moarte sigura. Luati ivermectina ca sa traiti, alte state din lume trateaza cu ivermectina. Am testat pe un membru din familia mea cu peste 80% plamanii afectati, la ATI, ivermectina l a salvat si traieste. Domnul cu noi! Dl Iugan trebuia musai sa spuna ca a luat ivermectina ca sa ajute si pe altii in disperarea din spitale. De ce nu o face??? Pt ca nu e in protocol…crapau-ar toti cei care au aprobat protocoalele astea cu Azitrox de exterminare in masa.

 • Covidul e un parazit? Doamne, a tunat și v-a adunat, toți deștepții care n-au trecut de-a opta sunt savanți pe internet! Să confunzi un virus cu o bacterie pricep, dar paraziții, care sunt organisme evoluate? Măcar taci din gura aia că te faci de râs! Nu v-ar fi rușine, din cauza teoriilor voastre și a proștilor care vi se uită în gură s-au blocat spitalele. Vaccineză-te naibii și lasă-i pe alții cu știința că nu-i de tine.

  • Doamna profesoara, cu tot respectul, vă rog să-mi permiteți o opinie .
   Acolo unde stiința bâjbâe și chiar se contrazice de doi ani pe tema Covid ,consider că ar trebui să-i ascultăm și pe cei ce nu vorbesc din cărti , ci din experiența proprie
   Concret , m-am vaccinat cu ambele doze in aprilie și mai . Cu toate astea in septembrie m-am infectat facând o formă destul de severă a bolii. După vreo trei zile de stat la pat si luat antigripale , am trecut la ivermectina . Dupa 24 de ore m-am ridicat din pat , dupa doua zile faceam deja plimbari prin pădure ( am evitat contactul cu oamenii ) , dupa patru zile de înghițit antiparazitare munceam la câmp ( o stare de slăbiciune persista totusi ) .
   Poate ivermectina nu e buna pentru oricine ,e posibil să aibă reacții adverse in funcție de alte afectiuni ale bolnavului , in cazul meu efectele au fost benefice si s-au facut repede simțite .
   Azi muncesc, sunt sănatos , gustul și mirosul au revenit aproape la parametrii anteriori infectarii ,m-am și deparazitat cu ocazia asta 🙂
   Repet , fiecare organism e altfel , virusul actionează diferit , dar când omul e cu un picior în groapă , oricum nu mai are ce pierde , deci poate încerca și un tratament neomologat de medici sau oamenii de știință.
   Sănătate tuturor !

 • E momentul să cerem discernământ, și credința este cel mai sigur lucru , a da directive într-o perioadă cu cea mai mare incertitudine , este o mare mare greșeală , și după vacin au murit uni și uni au sechele , aici trebuie să fie alegerea fiecărui individ , dacă crezi că vaccinul te salvează este alegerea ta , tot așa ar putea unul după vacin cu sechele rămas să ne spună să ne sfătuiască , oare iar permite cineva cu siguranță nu e clar .

 • Chiar daca a fost bolnav, asta nu e un exemplu pentru societate. Nu e om de afaceri, e un țăran care s-a îmbogățit exclusiv din bani publici și resursele țării.
  După ce că exploatează resursele naturale lemn, piatra etc. i se mai dau și contracte de lucrări din bani publici, e de 2 ori asistat social. Odată ii dai materialele, ii dai și lucrări, ca apoi sa ne rada în nas, ce mare afacerist e el, din bani publici.
  Dați exemplu unul care a reușit în mediul privat pe piata liberă, nu asistați social abonați la banul public.

  1
  1
 • Sunt lucruri care circula de la om la om! Altfel sunt cenzurate. De aceea nu au oamenii încredere în stirile oficiale si în anumiti medici! De ce nu ni se prezinta onest ambele opinii- pro si contra vaccin? Sunt medici si oameni de stiinta de top in ambele tabere! Si nulitati la fel. Sunt oameni carora le merge bine dupa vaccin si altii care au murit. Procentele sunt manipulate de ambele tabere dar ce e mai grav de autoritati. In felul asta nu convingi oamenii!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS