Actualitate Social

Emil Radu Moldovan s-a îndatorat la bănci ca să-și ridice o casă

Președintele filialei Bistrița-Năsăud a PSD, deputatul Emil Radu Moldovan, și-a cumpărat, anul trecut, un teren intravilan la Bistrița și și-a ridicat o casă, potrivit ultimei declarații de avere.

Conform documentului, postat pe site-ul Camerei Deputaților, Emil Radu Moldovan deține, în total, peste 2500 de metri pătrați de teren în intravilanul municipiului Bistrița, din care 640 de metri pătrați au fost cumpărați în 2010. Totodată, Moldovan deține și trei sute de metri pătrați de teren în comuna Bistrița Bârgăului, mai precis în zona de agrement Colibița unde are și o casă de vacanță.

În 2010, Emil Radu Moldovan și soția lui Voichița au ridicat o casă cu etaj care se întinde pe o suprafață de 167 de metri pătrați, păstrându-și și apartamentul de 131 de metri pătrați pe care l-au avut în proprietate.

Familia Moldovan mai are și două mașini, un VW Pasat din 2006 și un Audi din 2007, dar și datorii la bănci în valoare totală de 60.000 de lei și 60.000 de euro, ultimul împrumut fiind contractat chiar în 2010 având ca termen de rambursare anul 2025.

În 2010, Emil Radu Moldovan a avut un venit de 51.622 de lei reprezentând indemnizație obținută de la Camera Deputaților, iar soția sa Voichița a câștigat 39.326 de lei ca auditor public extern la Camera de Conturi Bistrița-Năsăud.

Potrivit declarației de interese, Emil Radu Moldovan este membru al Asociației „Nunta Zamfirei” din Bistrița, dar și a două asociații de vânătoare, „Vulpea” Herina, Bistrița-Năsăud, și „Turris”, Turnu Măgurele (Teleorman). El mai deține peste o mie de acțiuni la firma SC Bistrița SA care deține un hotel din Bistrița.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS