Actualitate Social

SUPERB Absolvenții de la InfoEl au umplut cerul cu baloane colorate în ultima zi de școală

Ani de liceu cu emoții la română și când la mate dai de greu, dar cu emoții și mai mari când îți dai seama că timpul a trecut și nu mai ești elev, ci absolvent.

Curtea Colegiului Tehnic InfoEl din Bistrița s-a umplut, joi, cu adolescenți eleganți și emoționați din mâinile cărora nu lipseau buchete de flori. A fost ultima zi de școală pentru absolvenții claselor a XII-a care au predat cheia liceului colegilor din clasa a XI-a, au eliberat pe cer baloane colorate și au cântat cu toată puterea lor „Gaudeamus Igitur”.

Indiferent cât de grei au fost anii de liceu, momentul despărțirii de colegi, prieteni, profesori și diriginte a fost cel mai greu dintre toate.  Poate tocmai de aceea, conducerea școlii a încercat și a reușit să transforme ziua absolvirii într-una de sărbătoare în care fiecare adolescent s-a simțit special, așa cum de altfel și este.

Felicitări pentru festivitatea minunată pe care au organizat-o cei de la InfoEl, mult succes absolvenților la Bacalaureat și la toate examenele vieții.

Mai multe fotografii de la festivitatea de absolvire vedeți pe pagina noastră de facebook.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.