Economie Social

Gheorghe Tuță, venituri de peste un miliard și jumătate din consultanță

Consilierul local PDL Gheorghe Tuță a obținut, anul trecut, venituri în valoare de 167.873 de lei din consultanță.

Potrivit celei mai recente declarații de avere a acestuia, consilierul local PDL Gheorghe Tuță a încasat acești bani în calitate de Persoană Fizică Autorizată (PFA), domnia sa lucrând la mai multe proiecte finanțate atât cu bani de la bugetul de stat, cât și din surse europene. În afară de banii obținuți pentru consultanță, Gheorghe Tuță a mai primit și suma de 5263 de lei ca indemnizație de la Consiliul Local.

În 2010, consilierul municipal și-a cumpărat un autoturism Opel Corsa nou-nouț, iar anul acesta, împreună cu soția, a achiziționat un apartament. Având în vedere toate acestea, Tuță nu a putut face economii de niciun fel, în schimb s-a îndatorat la bănci până peste cap. Are, în total, cinci credite luate de la trei bănci, ultimul scandent în 2030. Sumele împrumutate sunt atât în lei, cât și în euro, toate împrumuturile fiind luate între anii 2007 și 2009. În total, Gheorghe Tuță a împrumutat atunci o sută de mii de euro și 60.000 de lei.

Gheorghe Tuță este lider al grupului consilierilor PDL din Consiliul Local Bistrița.

2 comentarii

  • Poate domnul Tuță își aduce aminte și de locul nașterii ,satul Bumbuiesti com.Boisoara ,jud Vâlcea ,un sat amarât ,care nu a evoluat sa îi ajute cu proiecte pentru dezvoltarea turistică a zonei ,Tara Lovistei ,fiind așa de frumoasă…
    ( Un consătean…).

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.